Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Το διήμερο 20-21 Μαρτίου
Διήμερη περιβαλλοντική επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλίππων στην Καβάλα πραγματοποίησε το Γυμνάσιο Οιχαλίας.

Στις 20-3-2014 και στις 21-3-2004 η περιβαλλοντική ομάδα της Γ΄ Γυμνασίου (33 μαθητές) πραγματοποίησε περιβαλλοντική επίσκεψη στο ΚΠΕ Φιλίππων υλοποιώντας το πρόγραμμα «αειφορία και παράδοση», αφού παρακολούθησε το πρόγραμμα του Κ.Π.Ε. (Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί  τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, την Καβάλα με το όμορφο και γραφικό λιμάνι καθώς και την παλιά πόλη της Καβάλας με το κάστρο και να θαυμάσει από ψηλά την πανέμορφη πόλη της Καβάλας.

Στο Κ.Π.Ε. η περιβαλλοντική ομάδα συμμετείχε σε ομαδικά παιχνίδια που είχαν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι του Κ.Π.Ε. και έμαθε να ζυμώνει παραδοσιακό ψωμί, να πήξει το τυρί και να φτιάχνει το σαπούνι. Η επίσκεψη τελείωσε με τις καλύτερες εντυπώσεις αποκομίζοντας πολλά οφέλη, εμπειρίες και ευχάριστες στιγμές.

Τους μαθητές συνόδευσαν η κα Σκανδάλη Αγορίτσα, διευθύντρια του σχολείου και αρχηγός της εκδρομής, και οι κες Γαλάνη Βαρβάρα και Ζάρα Αικατερίνη









πηγή:oichalianews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons