Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΗΝΙΩΤΗ ΠΟΙΗΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

O ποιητής Θανάσης Αργυρίου από την Κρήνη Τρικάλων, τιμήθηκε με το Γ’ βραβείο «συγγραφής πρωτότυπου θεατρικού κειμένου» στο διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το «τέχνης παίδευσις» του θεατρικού εργαστηρίου Καρδίτσας.
Στην τελετή απονομής που έγινε στο Kazarma Lake Resort & Spa Hotel στη λίμνη Πλαστήρα ο κος Αργυρίου βραβεύτηκε για το θεατρικό του έργο «Εγώ!»
Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο με έντονες αντιθέσεις στους χαρακτήρες των πρωταγωνιστών του, ένα έργο με συνεχόμενο το κυνήγι της καταξίωσης μέσα όμως από διαφορετικούς τρόπους για τον καθένα όπου  η  πάλη μεταξύ συνείδησης και χρήματος εξουσίας κυριαρχεί.
Φανερή είναι επίσης  η αναφορά στο κοινωνικό θέμα της ανεργίας που προκύπτει από τις σύγχρονες συνθήκες ζωής. 
Ο Θανάσης Αργυρίου αφιέρωσε το βραβείο του στους νέους μας που ζουν τον εφιάλτη της ανεργίας καθώς και στους εργαζόμενους που τους στοιχειώνει η φτώχεια και η εκμετάλλευση.

















Θανάσης Αργυρίου.. ένας άνθρωπος που τιμά το τόπο του, σέβεται και προωθεί τον πολιτισμό και γνωστοποιεί πανελλαδικά την ιστορία του χωριού και των συντοπιτών του. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε συγχαρητήρια με όλη μας την αγάπη! Και ακόμα περισσότερες βραβεύσεις!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons