Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

''ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ'' ΚΡΗΝΗΣ: ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΤΣΟΓΟΥΛΑ

Μια σημαντική προσθήκη στην προσπάθειά τους για μια καλή παρουσία στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1΄ Ερασιτεχνικής Τρικάλων, ετοιμάζουν οι ''Μαύροι Αετοί'' Κρήνης, οι οποίοι προσπαθούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον σκληροτράχηλο αμυντικό Βαγγέλη Κουτσογούλα από την Οιχαλία.
Ο 24χρονος παίκτης που αγωνίζονταν την περασμένη αγωνιστική σεζόν στην "Μπάρτσα" Γριζάνου έλυσε χθες το συμβόλαιό του με τους κυανέρυθρους (φωτό) ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα της Κρήνης.
Πρόκειται για έναν έμπειρο και σκληροτράχηλο αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται με άνεση και στο χώρο του κέντρου. Ο Βαγγέλης Κουτσογούλας έχει παρουσία στα Τρικαλινά γήπεδα από την ηλικία των 15 ετών. Πραγματοποίησε ντεμπούτο τη σεζόν 2005-2006 με τον Διγενή Νεοχωρίου, στον οποίο αγωνίστηκε αρκετά χρόνια, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Επίσης, ο Β. Κουτσογούλας έχει φορέσει και τη φανέλα του Αστέρα Αρφαρών, στην Καλαμάτα όπου σπούδαζε.

Για το ενδεχόμενο μετακίνησής του στους Μαύρους Αετούς , ο Β. Κουτσογούλας μίλησε αποκλειστικά στο Krini'sTrikalonBlog επιβεβαιώνοντας πως παραμένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της πολυπόθητης μεταγραφής και από τις δύο πλευρές.






2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

καλός παίκτης και πολύ καλό παιδί

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons