Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,
Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Φαρκαδόνας. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων. Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων,Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης –Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Η Αντιδήμαρχος κα Λένα Στεργίου Μπότη ενημέρωσε τις γυναίκες της Φαρκαδόνας στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας για τα προσφερόμενα προγράμματα και τόνισε ότι μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες του δήμου μας,κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης.Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης (επισυνάπτεται φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου).
Τα προγράμματα εκπαίδευσης θα πραγματοποιούνται εφόσον συμπληρώνεται ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων ( 8 έως 20 άτομα ανά τμήμα μάθησης).
Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν:
1. Δημοτικό Κατάστημα Φαρκαδόνας (Γ. Γεννηματά 1 τηλ. 2433350020) Φαρκαδόνα Νομού Τρικάλων (e-mail: dimosfarkadonas@yahoo.gr)
2. ΚΕΠ Οιχαλίας τηλ.2433033038 Δημοκρατίας 5, Οιχαλία Νομού Τρικάλων
3. ΚΕΠ Πελινναίων τηλ.2431352811 Ταξιάρχες Νομού Τρικάλων.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons