Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Τίμησαν τους Τρεις Ιεράρχες οι μαθητές του Γυμνασίου Οιχαλίας

Οι μαθητές του Γυμνασίου Οιχαλίας τίμησαν τους τρεις Ιεράρχες: Βασίλειο το Μέγα, Γρηγόριο το Θεολόγο και Ιωάννη το Χρυσόστομο που η  Εκκλησία μας τιμάει στις 30 Ιανουαρίου για τη μεγάλη προσφορά τους στα γράμματα και ανακηρύχτηκαν άγιοι προστάτες των γραμμάτων, των μαθητών και γενικά της σπουδάζουσας νεολαίας.

Οι μαθητές αφού εκκλησιάστηκαν και επέστρεψαν στο σχολείο είχαν την ευκαιρία να μάθουν με προβολές βίντεο για τους «τρεις μέγιστους φωστήρες», που ορθόδοξα ερμήνευσαν το Ευαγγέλιο του Χριστού, διέδωσαν το λόγο του, μελέτησαν τις ανθρώπινες επιστήμες σε μεγάλο βαθμό και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα: Πνευματικά, προσωπικά, κοινωνικά, οικονομικά





Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ


Ο Βασίλης Τσιτσάνης γίνεται… συλλεκτικό νόμισμα!
Μια ακόμα σπουδαία πρωτοβουλία για τον Βασίλη Τσιτσάνη με αφορμή τα 100 χρόνια από την γέννησή του. Με σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Οικονομικών ενημερώνει πως για το νομισματικό πρόγραμμα  του 2015 η τράπεζα της Ελλάδας θα εκδώσει   συλλεκτικό νόμισμα κοινού μετάλλου ονομαστικής αξίας 5€ αφιερωμένο στην επέτειο «100 χρόνια από τη γέννηση του Β. Τσιτσάνη», σε συσκευασία blister  (7.500 τεμάχια)
Το συλλεκτικό νόμισμα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το προμηθευτούν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της τράπεζας της Ελλάδος.


ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Το παρών στην τελετή παράδοσης παραλαβής του νέου υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου από τον Χαράλαμπο Αθανασίου παραβρέθηκε ως πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών Φυλακών Γιάννης Αναγνώστου. ο πρόεδρος της ΚΟΙ.Δ.Ε.Φαρκαδόνας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο υπουργό και ζήτησε καλή συνεργασία. 






Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΚΡΙΣΙΜΑ 24ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΙΖΑΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑ

Σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση και διασωληνωμένος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης ο 13χρονος μαθητής του γυμνασίου Φαρκαδόνας οποίος προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα.
Όπως είναι γνωστό το παιδί μεταφέρθηκε από τα Τρίκαλα στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για σταθερή αλλά ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση.
Τη σημερινή ημέρα, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη παρέμεινε κλειστό προκειμένου να απολυμανθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Νωρίς το πρωί το σχολείο επισκέφτηκαν υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Υγιεινής μεταξύ των οποίων και η κα Κωστοπούλου, όπως και υπάλληλοι που είχαν συναντήσεις με την διευθύντρια κα Μαρία Τρίκα, την προϊσταμένη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων κα Βασιλική Κάκλα, το δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Ηλία Καραμάνο και τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Σακελαρίου.
Κατά την συνάντηση έγινε ευρεία ενημέρωση επί του θέματος αλλά και της κατάστασης της υγείας του παιδιού μετά και το έγγραφο που απεστάλη από το ΚΕΛΠΝΟ στο σχολείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές του τμήματος της Α’ Τάξης του γυμνασίου Φαρκαδόνας όπου φοιτούσε ο μαθητής, αλλά και οι καθηγητές του σχολείου αποφασίστηκε προληπτικά να λάβουν χημειοπροφύλαξη μέσω ειδικού φαρμακευτικού σκευάσματος κατ΄ εντολή ιατρών. Υπό ιατρική παρακολούθηση βρίσκονται και οι γονείς του παιδιού, όπως και ο 14χρονος αδελφός του που φοιτά στο ίδιο σχολείο.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί οι χώροι του σχολείου, αίθουσες αλλά και γυμναστήρια απολυμάνθηκαν από τα συνεργεία της Διεύθυνσης Υγιεινής ενώ αύριο το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά. 






ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ" ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ


Ενώνουν τις δυνάμεις τους Πολιτιστικοί και όχι μόνο Σύλλογοι του Δήμου Φαρκαδόνας με στόχο την ανάδειξη σε πανελλαδικό επίπεδο της περιοχής και της μετάδοσης των ηθών και εθίμων.
Σε μια κοινή προσπάθεια βάζουν ως στόχο την πρόσκληση και παρουσία της τηλεοπτικής εκπομπής «Επιστροφής στο Χωριό» στο Δήμο Φαρκαδόνας που προβάλλεται κάθε Κυριακή από τον «Alpha TV».
Ήδη το πρώτο βήμα έγινε. Με πρωτοβουλία της προέδρου του Συλλόγου Γυναικών κα Δέσποινας Μπότη και μελών της διοίκησης συγκαλέστηκε σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων Συλλόγων της περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας με σκοπό το συντονισμό των προσπαθειών για την έλευση της εκπομπής.
Ενδεικτικά οι Σύλλογοι που εξέφρασαν ενδιαφέρον να συνεργαστούν είναι οι: Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας,  Σύλλογος Γυναικών Οιχαλίας, Σύλλογος Θεριστάδες Φανερωμένης – Καπή Φανερωμένης, Σύλλογος Βλύζας Γριζάνου, Σύλλογος Γυναικών Γριζάνου, Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης, Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτού, Πολιτιστικός Σύλλογος Πηνειάδας, Πολιτιστικός Σύλλογος Διασέλλου, Μουσικός Σύλλογος Αμφίων, Πολιτιστικός Σύλλογος "ΦΑΥΤΟΣ" Ζάρκου.
Ήδη η εκπομπή έχει προσκληθεί μέσω αιτήματος που κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα ενώ αναμένεται η απάντηση για να επιταχυνθούν, αν γίνει δεκτή η πρόσκληση όλες οι μετέπειτα διαδικασίες.
Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη, όπως ανέφερε και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κα Δέσποινα Μπότη, αποφάσισαν να πορευτούν κοινά με στόχο την ανάδειξη του συνόλου των χωριών της Φαρκαδόνας και όχι μόνο της έδρας του Δήμου.
«Θεωρώ ότι οι ομορφιές, τα ήθη και τα έθιμα της Φαρκαδόνας και των χωριών της είναι πολλά, σεβαστά και ενδιαφέροντα. Αν γίνει δεκτό το αίτημα που έχουμε αποστείλει στην εκπομπή θα είναι μια καλή ευκαιρία για να αναδείξουμε την περιοχή στο σύνολο κι όχι μεμονωμένα. Θα επιδιώξουμε η εκπομπή να περιοδεύσει σε όλα τα χωριά του Δήμου προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή κάλυψη και ανάδειξη του τόπου μας», σημείωσε η κα Μπότη.

Μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση για τις περεταίρω ενέργειες που θα πρέπει να καταβληθούν ώστε να στεφτεί με επιτυχία το εγχείρημα.






Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΠΛΑ ΣΕ 25ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΡΚΟ ΕΠΕΣΕ ΤΟ F-16 ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο 25χρονος από το Ζάρκο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας είναι καλά στην υγεία του, αφού το ελληνικό F-16 συνετρίβη λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σημείο όπου βρισκόταν με την υπόλοιπη ομάδα που ταξίδεψε από την Ελλάδα.
Διαβάστε περισσότερα  στο: zarkotrikalwn.blogspot.gr

ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΡΙΒΑΚΗΣ


 Τη διακοπή των μαθημάτων στο Γυμνάσιο της Φαρκαδόνας αποφάσισε ο ∆ήµαρχος  Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης.

Με απόφαση η οποία αναρτήθηκε σήμερα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αποφασίζει  τη διακοπή των μαθηµάτων για µια ηµέρα (1), λόγω απολύµανσης των κοινοχρήστων χώρων του Σχολείου, κατόπιν παρουσίασης κρούσµατος µηνιγγίτιδας σε μαθητή, για να προστατεύσει τους υπόλοιπους μαθητές.


ΚΡΟΥΣΜΑ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ ΣΕ 13ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι αρμόδιες τοπικές αρχές και το ΚΕΕΛΠΝΟ για κρούσμα μηνιγγίτιδας σε σχολική μονάδα των Τρικάλων. Ένας 13χρονος μαθητής του Γυμνασίου Φαρκαδόνας, όπως αναφέρει το trikalanews.gr, που διαμένει στο Γριζάνο, προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα. Ο 13χρονος Αλβανικής καταγωγής, νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, ενώ αύριο από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, θα γίνει απολύμανση του Γυμνασίου Φαρκαδόνας.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΝΗ

ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΝΗ

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ:  969 ,ΨΗΦΙΣΑΝ: 528
ΑΚΥΡΑ: 17, ΛΕΥΚΑ: 3
ΝΔ:182 ,ΣΥΡΙΖΑ:158
ΚΙΔΗΣΟ:60, ΠΟΤΑΜΙ:28
ΠΑΣΟΚ:28, ΚΚΕ:19
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:8, ΤΕΛΕΙΑ:7
ΑΝΕΛ:6, ΑΝΤΑΡΣΥΑ:4
ΕΝ.ΚΕΝΤΡΩΩΝ:3, ΕΔΕΜ:2
Μ-Λ ΚΚΕ:2, ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΜΑΡ:1
ΟΚΔΕ:0, ΛΑΟΣ:0


ΤΑΜΗΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
90

ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
77

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
54

ΛΙΟΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΩΣ
28

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ (ΖΕΦΗ) του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
16

ΜΠΕΛΛΟΥ-ΠΑΠΑΚΕΜΟΥ ΜΑΡΙΑ συζ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
4

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
53

ΔΡΙΤΣΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΙΩΑΝΝΗ
44

ΠΑΠΑΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
39

ΣΙΜΟΡΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
20

ΚΟΜΠΟΛΙΑ-ΛΟΥΛΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
15

ΚΑΠΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
13


ΓΑΤΣΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
16

ΜΠΕΚΟΥ - ΜΠΑΛΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΦΗ) του ΣΩΚΡΑΤΗ
8

ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
7

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
2

ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
1

ΝΤΑΛΑΜΠΥΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
0

ΨΑΡΟΜΠΑ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
4

ΚΛΑΠΑΝΑΡΑ ΕΛΕΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
3

ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ
2

ΡΟΥΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
1

ΧΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
0

ΜΙΣΙΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
0

ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ του ΚΛΕΟΜΕΝΗ
14

ΜΠΑΚΑΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΗΛΙΑ
8

ΚΑΪΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
3

ΝΤΟΥΡΛΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2

ΤΣΙΑΜΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
1

ΚΑΠΕΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ
1

ΖΑΧΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
1

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
0

ΝΤΙΝΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ (ΧΡΥΣΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
38

ΚΑΪΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ
10

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
10

ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΣΕΡΑΦΕΙΜ
7

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
3

ΓΚΑΓΚΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
1

ΒΡΑΝΤΖΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
0

ΖΑΜΖΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
0

ΚΟΥΤΗΛΕΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ
0

ΜΑΓΚΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0

ΦΕΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
0

ΚΑΝΤΣΟΓΛΟΥ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
2

ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
1

ΦΟΥΝΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΑΝΔΡΕΑ
1

ΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
0

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ του ΣΠΥΡΟΥ
0

ΣΑΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
0

ΤΖΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
12

ΓΙΑΒΡΟΥΤΑ-ΛΟΥΔΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
7

ΚΟΥΣΤΕΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4

ΜΥΤΑ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2

ΠΙΛΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΗΛΙΑ
1

ΚΕΡΑΤΖΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
1

ΤΑΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
1

ΤΣΑΛΑ ΑΡΓΥΡΗ (ΣΥΛΒΙ) του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
0

ΖΕΡΒΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
0

ΚΟΡΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
0

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
0

ΠΡΕΚΑΤΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
0

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0

ΣΑΠΟΥΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
0

ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
0

ΜΠΑΡΔΗ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
0

ΝΤΑΚΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
0

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
0

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
0

ΤΑΓΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
0

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3

ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
3

ΧΟΝΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
2

ΝΤΑΖΕΛΙΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
2
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ 18 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ


ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ


ΔΙΑΣΕΛΛΟ


ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ


ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ


ΓΕΩΡΓΑΝΑΔΕΣ


ΚΕΡΑΜΙΔΙ


ΚΛΟΚΟΤΟΣ


ΚΡΗΝΗ


ΝΟΜΗ


ΟΙΧΑΛΙΑ


ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ


ΠΕΤΡΟΠΟΡΟ


ΠΗΝΕΙΑΔΑ


ΠΕΤΡΩΤΟ


ΣΕΡΒΩΤΑ


ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ


ΖΑΡΚΟ




 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons