Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Κάλεσμα για οικονομική στήριξη από την ποδοσφαιρική ομάδα της Κρήνης!




Στα πλαίσια της εκστρατείας για οικονομική ενίσχυση της  ποδοσφαιρικής μας ομάδας, εκδόθηκαν και είναι διαθέσιμες οι κάρτες στήριξης για την 
αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
Το κόστος της  κάρτας στήριξης  ανέρχεται στα 20 (Είκοσι) ευρώ και θα συμπεριλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες που θα διεξαχθούν στο 
Αθλητικό Kέντρο Δημήτριος Στεργιανός.

Ας ενισχύσουμε όλοι την προσπάθεια της ομάδας μας…

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Κρηνιώτης ο νικητής του ποδηλατικού Open της Καρδίτσας και του Brevet Παλαμά!!!

Ο Σάκης Μαντζανάς  από την Κρήνη Τρικάλων είναι ο νικητής στην κατηγορία Open των διασυλλογικών αγώνων ποδηλασίας που διεξήχθησαν πριν λίγες μέρες στο Νομό Καρδίτσας.

Ο Σάκης Μαντζανάς συμμετείχε με την ομάδα του ΠΑΣ ΑΣΛΗΠΙΟΣ και στο  Brevet Παλάμά  σημειώνοντας  ακόμη μια μεγάλη επιτυχία, καθώς έκανε τον καλύτερο χρόνο στα 200 χιλιόμετρα με 6 ώρες και 40 λεπτά,  σε έναν αγώνα όπου συμμετείχαν 130 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα!


Με τεράστια διοργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε από τον Π.Ο.Καρδίτσας και τον Δήμο Σοφάδων, ο διασυλλογικός αγώνας δρόμου αντοχής, ποδηλασίας που έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σοφάδων. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν μεγάλη καθώς ξεπέρασαν τα 120 άτομα.
O Π.Ο.Καρδίτσας συνεχίζοντας σταθερά την πορεία του και τους στόχους του για την διάδοση της ποδηλασίας στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Καρδίτσας, διοργάνωσε για πρώτη φορά διασυλλογικό αγώνα με μεγάλη συμμετοχή αθλητών σε όλες τις κατηγορίες απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Για τις μικρές κατηγορίες οι αγώνες ήταν σχετικά εύκολοι καθώς η διαδρομή ήταν επίπεδη χωρίς υψομετρικές διαφορές. Παρόλα αυτά ο συναγωνισμός των αθλητών ήταν πολύ μεγάλος και έγιναν πολύ δυνατές μάχες από όλους τους αθλητές.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία open  πρώτος  ήταν ο  Σάκης  Μαντζανάς από την Κρήνη Τρικάλων, δεύτερος ο Ηρακλής Κατσίκας και τρίτος ο Taylor Peterson.







Στην κατηγορία μίνι, νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Καρατσιβής του Π.Γ.Σ Λάρισας ακολουθούμενος από 2 αθλητές του Π.Ο.Καρδίτσας, τους Αναστάση Τρέμμα 2ο και Δημήτρη Φατόλα 3ο .


Στους Παμπαίδες νικητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Μητσούλας του Π.Α.Ο Φοίνικα με 2ο τον Γεώργιο Βορρέ του Άκρατου Βόλου και 3ο τον Βασίλειο Ευσταθίου του Π.Α.Ο Φοίνικα.


Στην κατηγορία κορασίδων/παγκορασίδων (κοινή κατηγορία) νικήτρια ήταν η Ελένη Μάρκου Άκρατος Βόλου , 2η η Ματίνα Σούλιου Π.Ο.Καρδίτσας και 3η η Χάιντι Μητσούλα του Π.Α.Ο Φοίνικα.


Στην κατηγορία παίδων, νικητής αναδείχθηκε ο Αντώνιος Ναλμπάντης του Πελοτόν, 2ος ο Παναγιώτης Παπαναστασίου του Άκρατου Βόλου και 3ος ο Δημήτρης Κατσαρός του Π.Ο.Καρδίτσας.


Στις γυναίκες, 1η τερμάτισε η Δέσποινα Τσεσμετζίδου του Πηνειού, 2η η Φανή Καπέλα του Π.Γ.Σ Λάρισας και 3η η Σταυρούλα Γιαννούση του Π.Ο.Καρδίτσας.


Στον αγώνα αντοχής των μεγάλων κατηγοριών, η διαδρομή που έπρεπε να καλύψουν οι ποδηλάτες, ήταν απόστασης 111χλμ σε μία πανέμορφη διαδρομή όπου οι αθλητές πέρασαν μέσα από εντυπωσιακά τοπία όπως το πλατανόδασος στην περιοχή Ανώγειο , τις ανηφόρες στα λουτρά Σμοκόβου και την πανέμορφη κατάβαση της λίμνης Σμοκόβου. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και ο δυνατός άνεμος δυσκόλευε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια τους.
Στην κατηγορία ανδρών, οι αθλητές από τις 3 επαγγελματικές ομάδες που συμμετείχαν, είχαν τον έλεγχο του αγώνα από την εκκίνηση κάνοντας πολλές και συνεχόμενες επιθέσεις. Τελικά νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Απόστολος Μπούγλας της SP Tableware με 2ο τον αδερφό του Μπούγλα Γεώργιο της SP Tableware και 3ο τον Γιάννη Σπανόπουλο της Word of Bike etcetera.


Στους εφήβους νικητής ήταν ο Ζήσης Σούλιος του Π.Ο.Καρδίτσας, με 2ο τον Παναγιώτη Χριστόπουλο του Π.Ο.Πατρών και 3ο τον Νικόλαο Ζουναρέλη του Άκρατου Βόλου.

Τέλος στους Masters νικητής ήταν ο Παναγιώτης Σκυλοδήμος της ΑΕΚ, 2ος ο Κυριάκος Ορφανίδης του Παναθηναϊκού και 3ος ο Ευριπίδης Ζαχαριάδης του Αίολου.



Μεγάλη επιτυχία  σημείωσε ο Σάκης Μαντζανάς και στο brevet Παλαμά στις 8/6-2013





Δείτε το δελτίο τύπου του Συλλόγου ΠΑΣ Ασκληπιός:

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τους αθλητές του ΠΑΣ Ασκληπιος το brevet Παλαμά .
Ο αθλητής του συλλόγου Σάκης Μαντζανάς κατάφερε να διανύσει τα 200χλμ της διαδρομής και να τερματίσει μαζί
με άλλους τρεις συναθλητές του κάνοντας τον καλύτερο χρόνο του αγώνα σε 6ωρες 40 λεπτα .
Οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου μας Γιώργος Σκαπέτης , Ηρακλής Κατσίκας , Ευθύμιος Μπελέφας ,
Δημήτριος Κουτσογιάννης , Βαγγέλης Λιακούμης , Σωτήρης Διβάνης , Νίκος Πιλάτος , και Βασίλης Καίρης ,
ο οποιος είχε μια πτώση στις κατηφόρες της Χρυσομηλιάς , τερμάτησαν και πλασαρίστηκαν ολοι σε πολυ καλη θεση ,
 σε εναν αγώνα όπου συμμετείχαν 130 αθλητές απο όλη την Ελλαδα .
Να σημειωθεί οτι οι αγώνες BREVET είναι ποδηλατο τουριστικά event ανοιχτά σε όλους ,
διέπονται όμως απο τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) όπου αναμεσα σε άλλους κανονισμούς ,
οι αθλητές ελέγχονται υποχρεωτικά στα γνωστα control σε δυο (2) ή και σε τρια(3) σημεια ελέγχου
ανάλογα με τις αποφάσεις των διοργανοτων .
Στο συγκεκριμένο αγώνα το πρώτο σημείο ελέγχου και τροφοδοσίας των αθλητών έγινε στην Ελάτη και το δεύτερο στην Καλαμπάκα . Τα BREVET δεν έχουν ανταγωνιστηκό χαρακτήρα και μεταδίδουν τα μηνύματα της ευγενούς άμιλλας , του ευ αγωνίζεσθαι και την σημασία που έχει η χρήση του ποδηλάτου απο όλους στην καθημερινοτητά μας .
Να σημειωθεί επίσης οτι ο διασυλλογικός αγώνας παίδων που θα γινόταν στον Παλαμά την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013
 οπου θα συμμετείχαν οι μικροί αθλητές του συλλόγου μας αναβλήθηκε αφου η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας
 λόγου φόρτου εργασίας δεν έδωσε την συγκατάθεσή της για την διεξαγωγή του αγώνα .
Υπενθυμίζουμε οτι οι προπονήσεις του Συλλόγου ΠΑΣ Ασκληπιός συνεχίζονται κάθε Τρίτη Πέμπτη και Σάββατο και ωρα 15,30
με σημείο συνάντησης την είσοδο του Δημοτικού σταδίου Τρικάλων .

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Το Σάββατο 10 Αυγούστου 2013 το «3ο Αντάμωμα με την Παράδοση»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης ενημερώνει τα μέλη του, τους συγχωριανούς και τους φίλους του Συλλόγου, ότι το φετινό «Αντάμωμα με την Παράδοση», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Αυγούστου 2013, με ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα, παρουσίαση Παραδοσιακών Χορών από όλα Χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου μας και γλέντι για όλο τον κόσμο.








Καλή Αντάμωση σε όλους τον προσεχή Αύγουστο στο χωριό μας!!!

Εκ του Πολιτιστικού Συλλόγου

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΚΡΗΝΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ο υπερτυχερός του ΛΟΤΤΟ ανάμεσά μας!

Πλουσιότερος κατά 3.000.000 ευρώ είναι εδώ και λίγες ώρες ένας συνδημότης μας  που κατέχει το μοναδικό δελτίο ΛΟΤΤΟ που κερδίζει στην τελευταία κλήρωση. Το τυχερό δελτίο που βρέθηκε στην 1η κατηγορία (6άρια) κατά τη διαλογή της 1397ης κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ, κατατέθηκε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ της κυρίας Κοτσιογκόλου Γλυκερίας στη Φαρκαδόνα Τρικάλων.
Ο άγνωστος μέχρι σήμερα υπερτυχερός φαίνεται να είναι ολίγον τσιγκούνης καθώς από τις  Έξι στήλες που διαθέτει ένα δελτίο Λόττο συμπλήρωσε μονάχα τις Δύο :)  :)





Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, απαντώντας σε ερωτήσεις των τοπικών ΜΜΕ, είπε ότι δεν μπορεί να υποψιαστεί ποιος μπορεί  είναι ο υπερτυχερός καθώς κάθε μέρα περνάνε από εκεί πάρα πολλοί παίκτες.

Η ίδια και ο γιος της ευχήθηκαν στον άγνωστο υγεία, σε καλή μεριά και να μην ξεχνά τις ημέρες που περνάμε τους φτωχούς ανθρώπους να βοηθήσει...

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Διάσωση Ερπετών στην Κρήνη Τρικάλων

Μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες  αρκετών ημερών  για τη  διάσωση των δύο ερπετών (Τυφλίτες)  που είχαν παγιδευτεί σε φρεάτιο αγωγού ύδρευσης στην Κρήνη, τη λύση την έδωσε ένας Επτάχρονος. Ο μικρός Νικολάκης σε συνεργασία  με τον παππού του,  μας έδειξαν πόσο εύκολη ήταν τελικά η όλη διαδικασία…δείτε το βίντεο


Παρά το ότι τα περισσότερα φίδια στην χώρα μας είναι ακίνδυνα οι περισσότεροι άνθρωποι λόγω άγνοιας πανικοβάλλονται στην θέα οποιουδήποτε φιδιού και νιώθουν πως απειλείται η ζωή τους. Το αποτέλεσμα συνήθως είναι ένα άδικα σκοτωμένο ζώο.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons