Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Μια ακτίνα αισιοδοξίας προβάλλει στην Κρήνη!!!

Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες αδράνειας και με αφορμή την ασυγκράτητη επιθυμία των κατοίκων της Κρήνης για αναβάθμιση του χωριού τέθηκε ως ιδέα η επαναλειτουργία του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου.
Καλούνται, λοιπόν, όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στο Δημοτικό Σχολείο Κρήνης την Κυριακή 2 Ιανουαρίου και ώρα 5:00 το απόγευμα για να καταθέσουν τις απόψεις, τις ιδέες και τη στήριξή τους σε αυτή την προσπάθεια.
Ευελπιστούμε ότι η νέα χρονιά θα αποτελέσει  αφετηρία για την πολιτιστική και την Αειφορική ανάπτυξη του τόπου μας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να που ξεκινάει πάλι μια προσπάθεια για την επανασύσταση του πολιτιστικού συλλόγου. Ένα αίτημα που αρκετοί το κατέθεσαν αρκετές φορές μετά την αδράνεια του συλλόγου πριν αρκετά χρόνια, αλλά ποτέ δεν υπήρξε συλλογική ενεργοποίηση. Πολλά συγχαρητήρια σε όσους ξεκινάν αυτή την προσπάθεια. Χρειάζονται την αρωγή και τη συμπαράσταση όλων των κατοίκων του χωριού, καθώς και όσων ζουν εκτός αυτού. Ο καθένας μπορεί με τον τρόπο του, είτε ζει στο χωριό είτε μακριά απο αυτό να βάλλει ένα μικρό λιθαράκι για την πολιτιστική ανάταση του τόπου μας.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε όσους ασχολούνται. Πολύ σπουδαίο, όπως ήδη αναφέρεται παραπάνω, να βοηθήσουν και όσοι είναι εκτός χωριού έστω και με τις ιδέες τους... Το αξίζει η Κρήνη...

Μαρια Κ. είπε...

Βλέπω πολύ ωραία πράγματα στο χωριό μας τον τελευταίο καιρό
Μπράβο σε όλους τους υποκινητές-συμμετέχοντες αυτής της προσπάθειας.

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή στην προσπάθεια σας!!!!!!!!!!!!πρέπει όλοι μας να προσπαθούμε να μένουμε κοντά στις ρίζες μας και στα έθιμά μας!!!!!καλή σας χρονιά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο και γω μαζι σας και ας ειμαι μακρια

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons