Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 10ΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ & ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η προσωρινή 10μελης επιτροπή του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης, που ορίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του συλλόγου την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011 ενημερώνει για τα εξής:
1.     Μετά από ενημέρωση που είχε από νομικό σύμβουλο, καθώς και από το Πρωτοδικείο Τρικάλων, ανατέθηκε σε νομικό σύμβουλο η διευθέτηση όλων των διαδικασιών που έχουν να κάνουν με νομικά θέματα και αφορούν την τελική έγκριση του καταστατικού και τον ορισμό της ημερομηνίας των εκλογών από το Πρωτοδικείο Τρικάλων. Αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες (2 μήνες περίπου), με νέα ανακοίνωση θα ενημερωθούν τα μέλη για την κατάθεση υποψηφιοτήτων και για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών  του συλλόγου.
2.     Όσον αφορά τη διοργάνωση “Καρναβάλι Κρήνης 2011”, η καθυστέρηση ανάδειξης της νέα διοίκησης, αποτελεί τροχοπέδη στην επίσημη διοργάνωση του καρναβαλιού από το σύλλογο.
3.     Ως εκ τούτου, καλούνται όσοι κάτοικοι επιθυμούν να συνδράμουν στη διοργάνωση “Καρναβάλι Κρήνης 2011”, να προσέλθουν την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 5.30 μ.μ. στη καφετέρια «ΧΑΟΣ». Στη συνάντηση θα συγκροτηθεί επιτροπή κατοίκων που θα αναλάβει τα διαδικαστικά της οργάνωσης του καρναβαλιού, καθώς επίσης θα συζητηθούν ιδέες και προτάσεις για την άρτια διοργάνωση του.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons