Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΖΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ- ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΝΗΣ!!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ-ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΝΗΣ:

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011 στο χώρο του Δ.Σ. Κρήνης έλαβε χώρα συνάντηση για την επαναλειτουργία του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης, όπου εκλέχτηκε ομόφωνα 10μελής επιτροπή για την εγγραφή νέων μελών και για τη διευθέτηση όλων των διαδικασιών μέχρι και την επόμενη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 και θα εκλέξει το νέο Διοικητικό, Εξελεγκτικό και Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να εγγραφούν νέα μέλη στο Σύλλογο και να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στη Νέα Γενική Συνέλευση να το δηλώσουν σε ένα από τα μέλη της 10μελούς επιτροπής έως και τις 17 Ιανουαρίου 2011.
Επίσης, όσοι είναι εγγεγραμμένοι ή θα εγγραφούν ως μέλη έως και τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011, έχουν δικαίωμα να δηλώσουν και υποψηφιότητα σε ένα από τα τρία όργανα του συλλόγου.
Οι ενδιαφερόμενοι για δήλωση υποψηφιότητας μπορούν να προμηθευτούν την αίτηση από τα μέλη της προσωρινής επιτροπής και να την καταθέσουν σε αυτή έως και τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011.
Τονίζεται ότι δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι ως μέλη του Συλλόγου έως και την 17 Ιανουαρίου 2011.
Η προσωρινή 10μελής επιτροπή στην οποία μπορούν να απευθυνθούν όσοι επιθυμούν να κάνουν την εγγραφή τους ως μέλη στο Σύλλογο ή να καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητας σε ένα από τα τρία όργανα του Συλλόγου, αποτελείται από τους:
1.Γαλάνη Βασίλειο
2.Γάτσιο Βασίλειο
3.Γεωργίου Χαρίλαο
4.Θεοχάρη Απόστολο
5.Θεοχάρη Χριστίνα
6.Κωστοπούλου Στεφανία
7.Λακιάρα Θεόδωρο
8.Μανάφα Εμμανουέλα
9.Στεργιανό Νικόλαο
10.Τριανταφύλλου Ανδρέα
Εκ της επιτροπής

2 σχόλια:

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΛΑΚΙΑΡΑ είπε...

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ!

Γιώργος από Ολλανδία είπε...

Παιδιά,προχωρήστε και εμείς οι ξενιτεμένοι θα ανταποκριθούμε όσο μπορούμε σε αυτή τη προσπάθεια.Καλή χρονιά στους απανταχού Κρηνιώτες

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons