Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Καρναβάλι Κρήνης 2011’’….στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες πριν το Αποκριάτικο Ξεφάντωμα!!!




Σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή, η νεολαία της Κρήνης προετοιμάζει την αποκριάτικη εκδήλωση με αποκλειστικά ατομική οικονομική συνεισφορά όσων συμμετέχουν στο καρναβάλι, καθώς και όσων κατοίκων και επαγγελματιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής για οικονομική στήριξη. Παρ’όλη την οικονομική στενότητα λοιπόν, οι νέοι άνθρωποι του χωριού δεν χάνουν την όρεξη και τη διάθεση και δεσμεύονται για μια ξεχωριστή για την περιοχή διοργάνωση, που θα χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, κεφιού και διασκέδασης σε κατοίκους και επισκέπτες.
Η εκδήλωση η οποία θα κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τους παρευρισκομένους, θα  πραγματοποιηθεί την Καθαρά Δευτέρα στο κέντρο του χωριού, ξεκινώντας  από τις 12:00 μ.μ. με διανομή φασολάδας και άλλων σαρακοστιανών, θα ακολουθήσει στις 2.00 μ.μ. η παρέλαση των αρμάτων, όπου θα πρωταγωνιστεί το ανθρώπινο στοιχείο και η σάτιρα, θα κορυφωθεί με τον ΄΄γάμο και τη βάφτιση΄΄ της χρονιάς και θα κλείσει με τρικούβερτο γλέντι στην πλατεία του χωριού.
Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε, ότι Η ΚΡΗΝΗ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ !!!

3 σχόλια:

MOLEMOU είπε...

KALHSPERA APO MONAXO .OLA KALA BRE
STILE EMEIL EIMAI ELLADA

Ανώνυμος είπε...

geia sou ...se poion apeythinesai?????

MOLEMOU είπε...

STON TEO

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons