Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

“ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ” ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΝΗ









Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης Τρικάλων διοργανώνει σήμερα  Πέμπτη 11 Αυγούστου και ώρα 8.30 μ.μ. τη μεγάλη φετινή του Πολιτιστική Εκδήλωση “Αντάμωμα με την Παράδοση”, στην κεντρική πλατεία του χωριού. Ζωντανή μουσική από έμπειρη εξαμελή ορχήστρα θα συνοδεύσει τους παραδοσιακούς χορούς των Χορευτικών Τμημάτων του Συλλόγου τα οποία αριθμούν 88 χορευτές όλων των ηλικιών. Στο κλαρίνο ο Xρήστος Kιτσόπουλος  και στο τραγούδι ο Xρήστος Aγριόδημος, θα προσφέρουν άφθονο κέφι και διασκέδαση σε Κρηνιώτες και επισκέπτες. Οι διοργανωτές φροντίζουν για ένα πλούσιο πρόγραμμα και υπόσχονται ως ανταμοιβή σε όσους τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση ένα ανεπανάληπτο πανηγύρι με ψητά, ποτά, πλούσια λαχειοφόρο, ξεφάντωμα και χορό για όλους τους επισκέπτες.
Παράλληλα, στο χώρο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί και έκθεση παλιάς φωτογραφίας στην προσπάθεια να διατηρηθεί ζωντανό το παρελθόν της Κρήνης, με στοιχεία από τη ζωή του χωριού ανά τους καιρούς.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να συνδέσει το παρόν, με το παρελθόν και το μέλλον και να επαναφέρει στη μνήμη τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα του τόπου μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλή επιτυχία παιδιά

Δημήτρης Γ. είπε...

Η βραδιά ήταν ανεπανάληπτη. Τέτοια, τουλάχιστον εμείς οι νέοι, δε θυμόμαστε να έχει ξαναγίνει. Συγχαρητήρια σε όλους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons