Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ένα ανεπανάληπτο αντάμωμα και μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά στην Κρήνη!!!

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ 11/08/2011 στην πλατεία της Κρήνης με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου το «Αντάμωμα με την παράδοση» του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης.

Το πρόγραμμα τα είχε όλα: Μοναδική παραδοσιακή ορχήστρα που συνόδευε τα χορευτικά τμήματα των Γυναικών, των παιδιών, των εφήβων και των ενηλίκων τα οποία αποτελούνται από 88 άτομα!!!!!
Έκθεση παλαιών φωτογραφιών όπου οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να δουν στιγμές από το παρελθόν του χωριού.
Γευστικά εδέσματα, αναψυκτικά και ποτά.
Ξεφάντωμα μέχρι πρωίας για κατοίκους και επισκέπτες!!!

Τέτοιες ενέργειες του Πολιτιστικού Συλλόγου που προάγουν και προβάλουν τον τόπο τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων χρήζουν ιδιαίτερης ενθάρρυνσης και στήριξης από όλους.
Στα μέλη του Συλλόγου, στον Χοροδιδάσκαλο Βασίλη Γαλάνη , σε όλα τα χορευτικά τμήματα καθώς και σε όλους βοήθησαν για να γίνει αυτή η υπέροχη εκδήλωση αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!!!





















































3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω λόγια!!!

Δημήτρης Γ. είπε...

Μια ανεπανάληπτη εκδήλωση! Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν και στήριξαν την εκδήλωση, συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στα χορευτικά και παρουσίασαν μόλις μέσα σε 2 μήνες προετοιμασίας αυτό το αποτελέσμα και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ανώνυμος είπε...

poli prea mprabo na exi k sinexeia

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons