Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ένας Κρηνιώτης στις Εθνικές Εκλογές!!!


Επειδή πιστεύουμε ότι πέρα από κομματικές ταυτότητες, έχουμε υποχρέωση να προβάλουμε τον συγχωριανό μας  ο οποίος μπαίνει στον εκλογικό στίβο, σας παρουσιάζουμε τον υποψήφιο με την αριστερά συνεργασία για την ανατροπή (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) τον κ. Τρύπα Αθανάσιο.

Ο Θανάσης γεννήθηκε στην Κρήνη Τρικάλων το 1964, σπούδασε Γεωπονία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και διατηρεί κατάστημα με γεωργικά εφόδια στη Φαρκαδόνα (Τρύπας-Γιαλαμάς)
Όσοι γνωρίζουν τον Θανάση μόνο καλά λόγια έχουν να πουν.. κάποιοι τον χαρακτηρίζουν πανέξυπνο και τίμιο άνθρωπο και κάποιοι άλλοι πραγματικό αγωνιστή.
Ο ίδιος κρατάει χαμηλά τους τόνους και μας δηλώνει  για την υποψηφιότητά του: 
αρά τις ήττες και τις χαμένες ελπίδες, πιστεύω ότι αξίζει να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι για νά΄ρθουν οι καλύτερες μέρες που λαχταρίσαμε. Επειδή είναι πέρα από κάθε λογική, εκτός από εκείνη του καπιταλισμού, οι μελλούμενες γενιές να ζήσουν χειρότερα απ΄ότι οι προηγούμενες, επειδή ο σοσιαλισμός όχι δα εκείνος που αρχικά επιχειρήθηκε, αλλά εκείνος που δεν γνωρίσαμε είναι η μόνη λύση απέναντι στη βαρβαρότητα του καπιταλισμού...
Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για να την ενισχύσω ως την πιο συνεπή, αγωνιστική, αδογμάτιστη, ανατρεπτική, αγνή αριστερή δύναμη."

Η σελίδα μας εύχεται από καρδιάς καλή επιτυχία στο Θανάση σε αυτή του την προσπάθεια την αξίζει πραγματικά!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kali epityxia ston Saki

KOSTAS P. είπε...

AN EIXA TA DIKAIOMATA STO XORIO THA PSIFIZA TON THANASI,KALI TOY EPITYXIA PANTOS.

Δημήτρης Γ. είπε...

Καλή επιτυχία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons