Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΝΗ!!!

Με το μήνυμα «ο εθελοντισμός είναι πολιτισμός» Μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης Τρικάλων με αγάπη και μεράκι για το χωριό ,έδωσαν πριν λίγο καιρό το παρόν και συμμετείχαν για ακόμη μια φορά στο κάλεσμα του Συλλόγου για καθαριότητα, δίνοντας παράλληλα το καλό παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους να διατηρούν καθαρούς τους κοινόχρηστους χώρους.










Στο τέλος της δράσης, η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαρία Πριτσιούλη ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν,σημειώνοντας πως σκοπός της κίνησης αυτής είναι ένα πιο καθαρό χωριό,και κυρίως, η αφύπνιση όλων μας στην προστασία του περιβάλλοντος από κάθε επιβάρυνση,ακόμα και από το πιο μικρό σκουπίδι!!!

2 σχόλια:

ΛΕΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ είπε...

MPRABO ΠΑΙΔΙΑ .ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΝΤΑΝΟ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙΕΙΣΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΕΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ.ΛΕΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ENA MEGALO PRAVO SE OLOUS EAN KAI IPARXOUNE POLI POU XALANE TIN IKONA TOU XORGIOU MAS ME TIS PRAKSIS TOUS POU XALANE OTI OMORFO EXEI TO XORGIO MAS ME TA SPASIMATA KAI OTI ALO POU MPOREI NA MAS KANEI NA TREPOMASTE GIA OTI EXOUNE KANEI GIA TO XORGIO MAS

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons