Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Σε απέραντο εργοτάξιο έχει μετατραπεί η γειτονική Οιχαλία!!








Σε ένα απέραντο εργοτάξιο έχει μετατραπεί η γειτονική Οιχαλία καθώς εκτελούνται μεγάλης έκτασης εργασίες για το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων. Ο εργολάβος σκάβει ορύγματα στους δρόμους, σε πολύ μεγάλο βάθος, που ενίοτε φτάνει τα 5 έως 6 μέτρα. Στα σημεία των εκσκαφών έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικά σήματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), όπως πινακίδες, κώνους, πλέγματα, φωσφορίζοντα υλικά κ.α.. Κάποιοι ασυνείδητοι πολίτες όμως, το τελευταίο διάστημα αφαιρούν κάποια από τα σήματα αυτά..
Ο Δήμος Φαρκαδόνας εξέδωσε και παρακαλεί όσους το πράττουν, να μην το συνεχίσουν. Τα σήματα και οι πινακίδες αυτές, αφορούν αποκλειστικώς στην προειδοποίηση των οδηγών και εφιστούν την προσοχή για τα έργα που πραγματοποιούνται. Ειδικά τις βραδινές ώρες, οι πινακίδες αποτελούν το πλέον σοβαρό μέσο προειδοποίησης και προφύλαξης. Κάθε πράξη που οδηγεί στην αφαίρεση ή καταστροφή των πινακίδων, μπορεί να αποβεί επικίνδυνη για τον οποιονδήποτε οδηγό. Ο Δήμος Φαρκαδόνας, ως επόμενο βήμα, για την προστασία της ζωής των οδηγών και των επιβατών οχημάτων, θα απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελικρινα δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι ο λογος που αφαιρουντε οι παραπανω σημανσεις του δημου και ποια ειναι η χρηση τους απο εναν ιδωτη κατοικο!!!
Ομως οταν αφαιρεθει καποια ζωη γιατι επεσε στο χαντακι λογω ελλειψης σηματοδοτησης σε ποιον θα αποδοθουν οι ευθυνες ? Στο δημο ή σε καποιον αγνωστο που αφαιρεσε την πινακιδα ?? Εχει χαθει το αισθμημα της εθυνης, νομιζω. Θελουμε να γινονται εργα υποδομης, αλλα εμεις να μην συμορφωνομαστε... Θα παμε ποτε μπορστα ??

Ανώνυμος είπε...

Είναι άραγε έργο υποδομής;;;ή κάποιοι θέλουν να τα οικονομήσουν;;;θα το δούμε σε λίγα χρόνια και μακάρι να μην επαληθευτώ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και όλοι αυτοί που εργάζονται σε αυτό το τεράστιο έργο είναι αλλοδαποί φαντάζομαι???

Ανώνυμος είπε...

Καλά φανταζεσαι φιλαράκι αλλοδαποί είναι

BAGGELHS είπε...

DEN SYMORFONETE ME TIPOTA O ELLINAS.O KAKOMATHIMENOS ELLINAS

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons