Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η Κρήνη Τρικάλων δημιούργησε το δικό της ηλεκτρονικό ραδιόφωνο!!









Η πρώτη πρόταση είχε τεθεί σε μια χαλαρή, φιλική παρέα. Μετά από σκέψη και κατάθεση απόψεων, η πρόταση για την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού ραδιοφώνου συνάντησε αρκετούς υποστηρικτές που συνέβαλαν, ώστε η προσπάθεια να στεφθεί με επιτυχία και το ραδιόφωνο να εκπέμψει ζωντανά μέσω διαδικτύου.
Ο λόγος για το «Krini Web Radio» που εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής από το πρώην δημοτικό σχολείο Κρήνης του Δήμου Φαρκαδόνας και δηλώνει πανέτοιμο από τους συντελεστές του να προσφέρει ψυχαγωγία, σχολιασμό και ενημέρωση.
Το βράδυ της Παρασκευής λίγο μετά τα εγκαίνια κάτοικοι και φίλοι της Κρήνης είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το χώρο που θα φιλοξενηθεί η καρδιά του ηλεκτρονικού ραδιοφώνου, να γνωρίσουν τους παραγωγούς, να ευχηθούν για την προσπάθεια που ξεκίνησε αλλά και να απολαύσουν το πρόγραμμα, το οποίο από προχθές είναι ζωντανό και ενδιαφέρον.
Το Web Radio είναι μία διαδικτυακή υπηρεσία που εδρεύει στο εξωτερικό και δίνει τη δυνατότητα σε ερασιτέχνες, αλλά και επαγγελματίες να δημιουργήσουν το δικό τους ράδιο και να κάνουν διάφορες εκπομπές. Ακούγεται μόνο μέσω internet στο www.krini.caster.fm και η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο δημιουργήθηκε από μία παρέα νέων της Κρήνης και έχει ως σκοπό να ενημερώσει και να ψυχαγωγήσει τους ακροατές σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Οι εμπνευστές ευελπιστούν να κάνουν πιο χαρούμενο τον κόσμο για να ξεχνάει τα προβλήματά του.
Θέλουν να γίνουν ταυτόχρονα μία γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής και στους πολλούς συντοπίτες τους που ζουν χρόνια στο εξωτερικό αλλά και σε αυτούς που μετανάστευσαν το τελευταίο διάστημα για Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία και Γερμανία.

3 σχόλια:

Δημήτρης Γ. είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ENA MEGALO PARAVO

Ανώνυμος είπε...

ENA MEGALO PRAVO

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons