Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει ακόμη περισσότερες πολιτιστικές δράσεις στο χωριό έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρήνης Τρικάλων.

Με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει ακόμη περισσότερες πολιτιστικές δράσεις στο χωριό έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρήνης Τρικάλων.


Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο κοσμικό κέντρο «Πλάτανος» στην Κρήνη παρουσία των μελών του Συλλόγου αλλά και των κατοίκων του χωριού.
Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου έδειξαν με τη παρουσία τους, την αγάπη και την στήριξη, στο έργο του Συλλόγου και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες
Η εκδήλωση πλαισιωνόταν μουσικά από τον Κρηνιώτη Απόστολο Καραγιάννη  χαρίζοντας ένα εξαιρετικά όμορφο μουσικό πρόγραμμα. Η διασκέδαση και το κέφι κινήθηκε σε υψηλούς τόνους με τους παραβρισκόμενους να ψυχαγωγούνται αλλά ταυτόχρονα να συζητούν για διάφορα θέματα, θέτοντας επί τάπητος τους πολιτιστικούς στόχους για τη χρόνια που διανύουμε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης από την ίδρυση του έως σήμερα έχει δώσει το πολιτιστικό του στίγμα στο χωριό και ευρύτερα.
Αποτελεί έναν ζωντανό φορέα δράσης, έχοντας στο ενεργητικό του, σημαντικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες. Σήμερα πλαισιώνεται από αρκετά ενεργά μέλη όλων των ηλικιών και έχει δημιουργήσει μια σημαντική υποδομή, για την υλοποίηση των βασικών στόχων του.
«Ιδρύσαμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης έχοντας ως στόχους την ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά, την προάσπιση και ανάδειξη του πολιτισμού, την ενίσχυση της παιδείας, αλλά και την ψυχαγωγία των μελών και κατοίκων του χωριού» επεσήμαναν σε δηλώσεις τους μέλη του Συλλόγου στην διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας.Ευχήθηκαν η νέα χρονιά να φέρει υγεία και χαρά και περισσότερες πολιτιστικές δράσεις που αποτελούν ένα από τα αντίδοτα της κρίσης.
































































































































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons