Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΟΙΧΑΛΙΑ

Η μεγάλη επιτυχία της ταινίας "Κλειώ", με πρωταγωνιστές μαθητές από το Γυμνάσιο Οιχαλίας Τρικάλων, δεν άφησε ασυγκίνητους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Μία μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή του ANT1"Ήρωες ανάμεσά μας", την οποία θα απολαύουμε σύντομα στις οθόνες της τηλεόρασης, στη θεματολογία της που είναι κοινωνικού χαρακτήρα, θα συμπεριλάβει και θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο, τα μηνύματα της νεανικής ταινίας "Κλειώ" που ως γνωστό απέσπασε την πρώτη θέση στον 3ο πανελλήνιο διαγωνισμό....
ταινιών μικρού μήκους. Χθες στην Οιχαλία Τρικάλων, έγιναν τα γυρίσματα της εκπομπής, με τη συμμετοχή του δημοφιλούς τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, ο οποίος στο τέλος δεν χάλασε το χατίρι των παιδιών και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Τα γυρίσματα έγιναν πρώτα στον Βοτανικό Κήπο Οιχαλίας και μετά στο Γυμνάσιο.
Σημειωτέο πως από την Οιχαλία έχουν μεταναστεύσει 550 οικογένειες σε χώρες της Ευρώπης κυρίως, ενώ μαζί με τους παππούδες τους ζουν 60 παιδιά.
Στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται ο Σάκης Ρουβάς να φωτογραφίζεται με τα παιδιά, μετά τα γυρίσματα της ταινίας, ενώ εμφανίζονται και τα παιδιά που συμμετέχουν στην ταινία "Κλειώ", μαζί με την πρωταγωνίστρια Άννα - Μαρία Σακελλαρίου.
Σημ.
 Μετά από παράκληση των ανθρώπων της παραγωγής, δεν πήραμε περισσότερα πλάνα από τα γυρίσματα και φυσικά αναμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα στις οθόνες.

Σχετικά Videos

Photos

  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
ΠΗΓΗ http://www.trikalaola.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons