Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Προκλητική αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Φαρκαδόνας σε θέματα δημόσιας υγείας


Κάλεσμα Συλλόγων για συστράτευση
Δύσκολες ώρες προμηνύονται για τους δημότες της Φαρκαδόνας καθώς οι όγκοι σκουπιδιών που έχουν μαζευτεί εντός και εκτός των κάδων έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ήδη η δυσοσμία σε πολλούς δρόμους και πάρκα είναι ανυπόφορη, με τη δημοτική αρχή να απέχει επιμελώς.
 
Κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές
Με τις υψηλές θερμοκρασίες τίθεται πλέον σε κίνδυνο η δημόσια υγεία καθώς ως γνωστών οι σωροί των σκουπιδιών αποτελούν εστίες αναπαραγωγής τρωκτικών και εντόμων και συγκεκριμένα κουνουπιών το τσίμπημα των οποίων ελλοχεύει κίνδυνο λοιμώξεων από τον ιό του Δυτικού Νείλου καθώς και μετάδοση άλλων μολυσματικών ασθενειών.
Μολυσματικές ασθένειες μεταφέρουν επίσης οι γάτες και τα σκυλιά που σιτίζονται με τα αποφάγια που βρίσκουν στους σωρούς απορριμμάτων κάθε γειτονιάς και κυκλοφορούν  ελεύθερα ανάμεσά μας.
Με μια πιθανή καταιγίδα τα απορρίμματα θα ξεχειλίσουν στους δρόμους, θα φράξουν φρεάτια και γενικότερα θα δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα σε δρόμους και γειτονιές του δήμου μας. Ακόμη δεν είναι παράλογο το γεγονός ότι η κύρια αιτία πολλών πυρκαγιών είναι από αναφλέξεις των απορριμμάτων...
Κάλεσμα Συλλόγων για συστράτευση  
Στην Οιχαλία ο Σύλλογος Γυναικών πήρε πρωτοβουλία να συναντηθεί με τον Διευθυντή του Κ.Υ. Φαρκαδόνας καθώς έκρινε πως το πρόβλημα απειλεί άμεσα την δημόσια υγεία , καλώντας  όλους τους  συλλόγους, αλλά και όποιον άλλο πολίτη ενδιαφέρεται, να συστρατευτούν και να παρευρεθούν στην συνάντηση με τον διευθυντή του Κ.Υ.Φ. αύριο Πέμπτη 23/5/2013 στις 12:00 το μεσημέρι στο χώρο του Κ.Υ.Φαρκαδόνας.

Προς Δήμαρχο, Αντιδημάρχους, Δ. Συμβούλους
Οι κάτοικοι σας δώσανε την εντολή να φθάσετε ψηλά τον Δ. Φαρκαδόνας, να δώσετε ανάπτυξη και να βάλετε τις βάσεις για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον για τους νέους όπως λέγατε προεκλογικά.
Αν αυτού  βομβαρδίζετε καθημερινά τα θεμέλια αυτού εδώ του τόπου προσφέροντας απλόχερα την καταστροφή την οποία επικαλούσασταν ότι βρήκατε όταν αναλάβατε από τους προηγούμενους.
Τώρα το τελευταίο κομμάτι που έμεινε να εξοντώσετε μέχρι το τέλος της θητείας σας είναι οι ζωές μας.
Αναρωτιέμαι ο υπογραφών για όσα ακούω και βλέπω:
Άραγε εσείς λειτουργείτε για το συμφέρον των 15 χιλιάδων και κάτι κατοίκων του Δήμου ή για τα προσωπικά συμφέροντα και οφέλη;
Αν το μίσος που σας διακατέχει σας έχει τυφλώσει τόσο ώστε να μην νοιάζεστε για την ζωή του συγχωριανού σας, του παππού σας, του πατέρα σας, των παιδιών σας, της γενέτειρά σας, τότε απλά είσαστε εγκληματίες!
πηγή: OichaliaNews

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

DOMOTES DEN SAS KOVEI KATHOLOU MOU FENETE,PARTE ENA FORTIGO KAI MIA FAGANA MAZEPSTE KAI PETAKSTE TA SKOUPIDIA STA SPITIA TON AIRETWN MONO ETSI THA TO KATALAVOUN

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons