Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Μετά την αίσια κατάληξη του σοβαρού τραυματισμού που αντιμετώπισα αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου προς τους Ιατρούς, τους Νοσηλευτές  και το προσωπικό του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ, τόσο ως άριστους επιστήμονες όσο και ως ηθικά ακέραιους χαρακτήρες με ουσιαστικό ενδιαφέρον και πλήρη ανιδιοτέλεια.
Από την πρώτη επίσκεψη μου στα έκτακτα του ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ διέγνωσαν εύστοχα το πρόβλημα και αποκατέστησαν άμεσα τα τραύματά μου μέσα από μία πρωτοποριακή μέθοδο αντιμετώπισης.
Θα ήθελα να γνωστοποιήσω πως ο σκοπός δημοσίευσης της παρούσας επιστολής είναι να μάθει ο κόσμος πως υπάρχουν ακόμη φωτεινά παραδείγματα-υποδείγματα γιατρών και νοσηλευτών, που τιμούν την ιατρική επιστήμη και χωρίς ιδιοτέλεια και υστεροβουλία υπηρετούν τον άνθρωπο! 
Υπάρχουν ακόμα γιατροί , που η καθημερινή επαφή τους με τον ανθρώπινο πόνο όχι μόνο δεν τους έχει κάνει σκληρούς και αδιάφορους, αλλά έχει σμιλέψει την ψυχή και την καρδιά τους έτσι ώστε να σκύβουν με καλοσύνη και φροντίδα επάνω στους ασθενείς και να εξαντλούν τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους για να τους σώσουν, παλεύοντας με ελλείψεις και αντίξοες πολλές φορές συνθήκες και ζώντας με αξιοπρέπεια μόνο από τον μισθό που τόσο μικρόψυχα και άδικα προσφέρει η πολιτεία. 
Τελειώνοντας θα ήθελα να τους ευχηθώ, ο Θεός να τους φωτίζει ώστε να συνεχίζουν το δύσκολο αλλά σωτήριο έργο και να τους πω από τα βάθη της ψυχής μου ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Διότι για μένα ήταν μεγάλη τύχη και τιμή που τους γνώρισα.


Με σεβασμό
Λακιάρας Θοδωρής, 
Κρήνη Τρικάλων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons