Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΣΤΟ 3Ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΝΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το ‘‘ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ’’ έχει θέσει γερές βάσεις δίνοντας για 3η συνεχή χρονιά το παρόν με μια πανδαισία ηχοχρωμάτων και χορών απ' όλη την Ελλάδα προβάλλοντας και διατηρώντας την “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ”. 
Ομάδες ντόπιων χορευτικών συγκροτημάτων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσοχωρίου και τον Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους αυτήν τη σπουδαία προσπάθεια και ανταμείψανε με το παραπάνω τους κατοίκους και τους επισκέπτες που παρακολούθησαν από κοντά τη φετινή εκδήλωση.
 Στους παρευρισκόμενους δόθηκε επίσης η ευκαιρία μέσω της έκθεσης παλαιών φωτογραφιών να γυρίσουν στην Κρήνη του χθες.Μία αφορμή να θυμηθούν παλιές όμορφες εποχές με ανθρώπους που είτε έχουν μεγαλώσει,είτε έχουν φύγει από τη ζωή, είτε δε ζουν πια στην Κρήνη.
Το ταξίδι στην Παράδοση,που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης,χάρισε λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας με τον κόσμο να ξεφαντώνει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
































































































3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Καλή Παναγιά" εύχεται ο κ Μιχαλάκης(;)αν δεν κάνω λάθος; Καινουρια ευχή; Και τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε απο τους ...ηγέτες των Τρικάλων!! Ευτυχως στα Φάρσαλα ,την ωρα που οι ανάπηροι(=αγράμματοι)των Τρικάλων μας γυρίζουν στην εποχή που σκότωναν τους Έλληνες,ναι ευτυχώς στα Φαρσαλα τίμησαν των αρχηγό των Ελλήνων Αχιλλέα και έστησαν τον ανδριάντα του.. http://efhmeris.blogspot.gr/2013/08/video_13.html Ευγε σ αυτούς που τιμούν τη χώρα που διάλεξαν για κατοικία τους οι ΘΕΟΙ ΜΑΣ>>> ΥΠΑΤΙΑ

ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΚΡΗΝΙΩΤΗΣ είπε...

Ο Κ. ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Κ. ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ, ΜΕ ΗΘΟΣ, ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΜΗΝ ΠΟΙΑΝΕΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ,ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Δημήτρης Γ. είπε...

Και του χρόνου με υγεία. Συγχαρητήρια σε όλους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons