Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ποιο ντέρμπι; Α.Ο.Μαύροι Αετοί Κρήνης - Διγενής Οιχαλίας: 4-1

Μεγάλη εμφάνιση της Κρήνης και νίκη με το εντυπωσιακό  4-1 απέναντι στη γειτονική Οιχαλία.
Η ομάδα μας  ξεδίπλωσε στο χορτάρι τις αρετές τις και από το πρώτο λεπτό κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, χαρίζοντας θέαμα στον κόσμο που για ακόμη μια φορά κατέκλυσε το γήπεδο.
 Πολλές οι καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με το σκορ να ανοίγει ο B. Αργυρίου με εκτέλεση πέναλτι. Η ομάδα της  Κρήνης στη συνέχεια είχε δοκάρι αλλά η Οιχαλία σε μία στημένη φάση κατάφερε  να ισοφαρίσει  με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
Η πίεση συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με την Κρήνη να πετυχαίνει το  2-1 το οποίο ήρθε  από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Οιχαλίας  ύστερα από σέντρα του Α. Καραγιάννη.
Το 3-1  προήλθε πάλι από προσπάθεια του Α. Καραγιάννη ο οποίος σούταρε προς την εστία και ο  Σάκης  Χαλκιάς τελείωσε την προσπάθεια σπρώχνοντας  την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης η Κρήνη πέτυχε και 4ο γκολ πάλι με τον Σάκη Χαλκιά, μετά από  έμμεσο χτύπημα  φάουλ καθώς ο οι αμυντικοί του Διγενή έδωσαν αντικανονικά την μπάλα στο τερματοφύλακά τους.
















1 σχόλια:

Δημήτρης Γ. είπε...

Μπράβο στα παιδιά!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons