Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

Λόγους να υπερηφανεύεται έχει η Κρήνη μετά την θριαμβευτική διάκριση της Θεοδώρας Ιζδρά στην πολεμική τέχνη του Taekwondo.
 Με καταγωγή από την Κρήνη, μιας και η μητέρα της Χριστίνα Κοτρώτσιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό μας, η Θεοδώρα ήρθε πρώτη και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Πανελλήνιους Αγώνες του Taekwondo Παίδων- Κορασίδων που διεξήχθησαν στα Ιωάννινα τον περασμένο Νοέμβριο, δίνοντας πραγματική μάχη για την κατάκτησή του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο των αγώνων.
 Όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα www.tkdgr.eu οι αγώνες διεξήχθησαν από 15-17 Νοεμβρίου 2013 στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ταεκβοντο και του Αθλητικού Συλλόγου Ζήκος W.T.F Ιωαννίνων, με την συμμετοχή και υποστήριξη του Δήμου Ιωαννίνων και της Περιφέρειας Ηπείρου.









Η Θεοδώρα ή Δώρα,κόρη του Ανέστη Ιζδρά και της Χριστίνας Κοτρώτσιου  ασχολείται με το ΤΑΕΚ WO DO εδώ και πέντε χρόνια στο Σύλλογο Αρίων, διαμένει με τους γονείς και τη μικρότερη αδερφή της στη Ραιδεστό Θεσσαλονίκης και επισκέπτεται την Κρήνη κάθε χρόνο στις διακοπές.

Ως χρυσή πανελλήνια πρωταθλήτρια προετοιμάζεται για να βάλει πλώρη για την κατάκτηση μεγαλύτερων ακόμη στόχων.


Καλή επιτυχία στη Δώρα από όλους μας και θερμά συγχαρητήρια στην ίδια και την οικογένειά της!

2 σχόλια:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΜΦΩΝ είπε...

Η Κρήνη που βγάζει πρωταθλητές,θερμά συγχαρητήρια στο κορίτσι και στους γονείς

Ανώνυμος είπε...

SYGXARHTHRIA

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons