Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ CHOPPER RIDERS CLUB ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΝΗ



ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο Σύλλογος λειτουργεί νόμιμα με βάση το καταστατικό που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το 1993 και τροποποιήθηκε τον Ιουλίο του 2000, με εσωτερικό κανονισμό. Ο Σύλλογος διοικείται από πενταμελές Δ.Σ. που εκλέγεται κάθε 2 χρόνια. Κυρίαρχο όργανο του Συλλόγου είναι η Γενική Συνέλευση μελών η οποία αποφασίζει για κάθε σημαντική ενέργεια και εξέλιξη του Συλλόγου. Όλα τα όργανα του Συλλόγου εκλέγονται με διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες από την Γενική Συνέλευση μελών. ΝΕΑ ΜΕΛΗ Οποιοσδήποτε φίλος της μοτοσικλέτας και κάτοχος μοτοσικλέτας chopper, custom ή classic μπορεί να γίνει μέλος εφ' όσον αποδεχτεί το καταστατικό και τον εσωτερικό κανονισμό του Συλλόγου και δείξει διάθεση και συμπεριφορά τέτοια που συνάδει με τους σκοπούς και στόχους της Λέσχης. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΜΟΤΟΣIΚΛΕΤΑΣ CHOPPER ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (CHOPPER RIDERS CLUB), ξεκίνησε ως ιδέα από μια παρέα φίλων με κοινό ενδιαφέρον και αγάπη για το συγκεκριμένο είδος μοτοσικλέτας στις αρχές του 1992. Ένα χρόνο αργότερα, η παρέα έχει γίνει πολυπληθείς και το όνειρο τους πραγματικότητα. Ο Σύλλογος αποκτά νομική υπόσταση με καταστατικό αναγνωρισμένο από το Πρωτοδικείο Θεσ/νίκης και έδρα στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Είναι ο πρώτος σύλλογος μοτοσικλετισμού στην Ελλάδα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την μοτοσικλέτα chopper, custom αλλά και τις κλασικές μοτοσικλέτες. Στόχοι και σκοποί του Συλλόγου είναι η επιμόρφωση των μελών σε θέματα οδήγησης και συντήρησης της μοτοσικλέτας, η διοργάνωση εκδρομών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η σύσφιξη των σχέσεων με άλλους συλλόγους ιδίου ενδιαφέροντος, η διοργάνωση εκδηλώσεων με σκοπό την προώθηση της ιδέας του μοτοσικλετισμού. Η ιδιαίτερη σχέση φιλίας και αλληλουποστήριξης μεταξύ των μελών είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Συλλόγου που την ξεχωρίζει από άλλους ομοειδείς φορείς. Δραστηριοποιήται και συμμετέχει ενεργά σε κάθε θέμα που αφορά τον μοτοσικλετισμό στην χώρα μας ,έχοντας αναπτύξει σχέσεις φιλίας με άλλους συλλόγους μοτοσικλετιστών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από το 1999 διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία συγκέντρωση μοτοσικλετιστών με την ονομασία Riders Spirit και άλλες εκδηλώσεις για μέλη και φίλους του club Παραρτήματα του Συλλόγου λειτουργούν στην Λάρισα και στη Χίο.



Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την σημερινή μεσημεριάτικη συγκέντρωση των μελών του Συλλόγου  σε καφετέρια της Κρήνης..











2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

CHOPPER RIDERS CLUB LARISSA CLUB HOUSE Kηπουρου (5) ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΙΣ (21:00) INFO:6936998128

Ανώνυμος είπε...

Απο το 2007 έως και το 2011 η βάση για τους Θεσσαλούς ήταν στην Φαρκαδόνα ενώ στις 28 Φεβρουαρίου 2012 μεταφέρθηκε στην Λάρισα

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons