Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΝΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 «Ψήφος στο ΚΚΕ και στους συνδυασμούς του είναι ο πιο γνήσιος τρόπος να πεις ότι σας πήραμε χαμπάρι, ότι έχω επίγνωση, ότι στέκομαι αντίπαλος των μεγάλων συμφερόντων, της Ε.Ε, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, της αντιλαϊκής πολιτικής που πτώχευσε το λαό μας.
Αυτές οι πολιτικές μπορούν να τιμωρηθούν μόνο με την ψήφο του ΚΚΕ. Σε κάθε άλλη περίπτωση απλά θα εκτονώνεται η οργή και η αγανάκτηση μέχρι να έρθει ένας νέος γύρος διάψευσης ελπίδων με το λαό μας με δεμένα χέρια.» σημείωσε μεταξύ των άλλων κατά την χθεσινοβραδινή επίσκεψή του στην Κρήνη  ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θωμόπουλος.
Ο κ. Θωμόπουλος αναφέρθηκε στο ρόλο που διαδραματίζει σήμερα η τοπική αυτοδιοίκηση εξηγώντας πως είναι κτισμένη πάνω σ’ ένα αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο χωρίς πόρους.
«Η εκλογή αγωνιστών στους δήμους και την περιφέρεια είναι επιτακτική ανάγκη, υποχρέωση του λαού της περιοχής μας. Να γιατί στην περιφέρεια αλλά και στην Φαρκαδόνα χρειάζεται ψήφος στους υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης. Δεν στηρίζουμε υποψηφίους που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αποδέχονται την μετατροπή της τοπικής Διοίκησης σε μακρύ χέρι του κράτους, στηρίζουν τις λογικές της ανταποδοτικότητας, της εμπορευματοποίησης, του ξεκληρίσματος της φτωχής αγροτιάς, της διάλυσης του εργασιακών σχέσεων» ήρθε να συμπληρώσει ο κ. Θωμόπουλος.
Τον κύριο Θωμόπουλο συνόδευε η υποψήφια Ευρωβουλευτής κα Μαρία Γαβαλά καθώς και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του.
Ο κ. Θωμόπουλος είναι 49 χρόνων αγρότης, γνωστός από τους αγώνες που έχει δώσει για την επίλυση των προβλημάτων των αγροτών και κτηνοτρόφων.
Σήμερα ο κ. Θωμόπουλος είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων η «Άνοιξη».















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons