Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΜΠΟΤΗ ΕΛΕΝΗΣ

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο και ζεστό ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους δημότες Φαρκαδόνας που τίμησαν με την ψήφο τους το Συνδυασμό μας και ειδικότερα τη δική μου υποψηφιότητα.Να εκφράσω τα θερμά μου ευχαριστήρια στην οικογένειά μου, στους συγγενείς μου, στους φίλους μου, στους γνωστούς μου και σε όλους όσους «συμπορεύτηκαν» μαζί μου στο «ταξίδι» της νίκης. Η θερμή σας στήριξη, η αγάπη και η εμπιστοσύνη απέναντι στο πρόσωπό μου, αποτελούν για εμένα την ισχυρότερη κινητήρια δύναμη, προκειμένου με όλες μου τις δυνάμεις, με διάθεση προσφοράς και περίσσεια αγάπη, να παλέψω για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας.Όλοι μαζί θα αρχίσουμε το δύσκολο έργο μας... «ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ»,το Δήμο  που αγαπάμε, το Δήμο που ονειρευόμαστε.
Με ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση, Στεργίου-Μπότη Ελένη νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Θανάση Μεριβάκη.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην κυρία Στεργίου-Μπότη Ελένη,της εύχομαι καλή θητεία,να τηρήσει το λόγο της και να παλέψει για τον όμορφο τόπο μας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons