Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ο ΝΕΟΧΩΡΙΤΗΣ, ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ

Ήταν 29 του περασμένου Απρίλη...η Angela Merkel πρωθυπουργός Γερμανίας έκανε ένα ταξίδι στην πόλη του λιμανιού Bremerhaven.
Όλη η πόλη στο πόδι...μαζί και ο Νεοχωρίτης Αλέξης Βαΐου (35) ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Olympische Feuer»  "Ολυμπιακή φλόγα"

Ο Αλέξης ετοίμασε για την μεγάλη υποδοχή ένα μεγάλο πανό 20 τ.μ  8 χ 2,50  που έγραφε «ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΑΓΓΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ» έστρωσε κόκκινο χαλί και ετοίμασε και "μπουγιουρντί" (φέτα ψητή)  το αγαπημένο φαγητό της κας  Μέρκελ και περίμενε την  "αγαπημένη" κυρία των Ελλήνων να την περιποιηθεί αλλά μάταια…η Αγγέλα είχε άλλα ραντεβού σε προτεραιότητα και ο Αλέξης έμεινε με το πανό και το τυρί στο χέρι!!
Λίγες μέρες αργότερα ο Αλέξης έλαβε ως αποζημίωση από την Μέρκελ ένα αυτόγραφο.


Έτσι βρήκε την αφορμή να κάνει δηλώσεις σε διάφορα ΜΜΕ της Γερμανίας όπως:
Η Μέρκελ είναι μια καλή πολιτικός που κάνει καλά την δουλειά της στην Ευρώπη.....αλλά πολλοί συμπατριώτες μου Έλληνες την κατηγορούνε αδικαιολόγητα.
Οι Έλληνες είναι μόνοι τους λάθος για την οικονομική κρίση.....και χωρίς την βοήθεια της Γερμανίας τώρα δεν θα στεκόταν στα πόδια......

Και έτσι ο Αλέξης μας ήθελε να ζητήσει συγνώμη από την Αγγέλα μας μιας ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ότι οι Έλληνες είμαστε λάθος.....
Η κίνηση αυτή του Αλέξη εξόργισε πολύ τους κατοίκους της περιοχή μας που τον περιμένουν πως και πως να έρθει τον  Δεκαπεναύγουστο να του τα ψάλλουν!!
http://dimos-oixalias.gr/Evangelos Krapis

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ntropi toy

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons