Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΓΡΙΖΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙΧΑΛΙΑ

ΓΡΙΖΑΝΟ
Χθες Παρασκευή, τελευταία μέρα του σχολικού έτους  στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Γριζάνου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το : <<Σήμερα γάμος γίνεται…>> από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου!
Εκείνοι οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια σειρά παραδοσιακών δρώμενων και τραγουδιών του χωριού τους…!
Η προσέλκυση ήταν αρκετά μεγάλη και οι μικροί θεατρίνοι έδωσαν την δικιά τους νότα και αισιοδοξία σε όλο το ”έργο”.
Επίσης μεγάλη προθυμία για βοήθεια , έδειξαν όσοι ζητήθηκαν να βοηθήσουν σε κάτι… Στο τέλος μοιράστηκαν λουκούμια ,δωρεά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Συλλόγου Γυναικών Γριζάνου και παραδοσιακές πίτες από την κα. Ανθή.

Θερμά συγχαρητήρια στην Κα Λακιάρα που ήταν η ψυχή της εκδήλωσης, στους  μαθητές  που εργάστηκαν για να βγει αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, στους  υπόλοιπους δασκάλους οι οποίοι παρ’ όλες τις δυσκολίες συμμετείχαν εθελοντικά, χωρίς κανένα κέρδος, στην διοργάνωση της εκδήλωσης, στον Σύλλογο Γριζανιτών Λάρισας , στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γριζάνου , στον Σύλλογο Γυναικών Γριζάνου και σε όλους όσους βοήθησαν…! 

Η Ιωάννα Στάμου από την Κρήνη η οποία υποδύθηκε τη ''Νύφη''





Η εκπαιδευτικός κα Λακιάρα από την Κρήνη η οποία  ήταν η ψυχή της εκδήλωσης 

                                            ΟΙΧΑΛΙΑ
Μια όμορφη καλοκαιρινή  γιορτή παρουσίασαν και οι μαθητές του 1ου  και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας την Πέμπτη  (12/6)
Τα παιδάκια μάγεψαν τόσο με τις ερμηνείες όσο και με τον χορό τους αποσπώντας  από τους γονείς τους  το καλύτερο δυνατό χειροκρότημα…..
Στα τελειόφοιτα παιδιά της ΣΤ' τάξης του 1ου  Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα και φωτογραφίες της τάξης!
Αλλά και στα δυο σχολεία δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα δροσερά παγωτά, αναψυκτικά και πατατάκια!


















Ευχόμαστε τα καλύτερα στα παιδιά… Και του χρόνου λοιπόν…!


ΠΗΓΗ:
grizano.wordpress.com
&
dimos-oixalias.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons