Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Η ΟΙΧΑΛΙΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ

Μία εκδήλωση αφιερωμένη στους ξενιτεμένους…μία εκδήλωση γεμάτη αγάπη και νοσταλγία για τους συγχωριανούς!!
Παρουσία πλήθους κόσμου ο Σύλλογος Γυναικών Οιχαλίας διοργάνωσε και παρουσίασε μία ξεχωριστή εκδήλωση στην πλατεία του Νεοχωρίου αφιερωμένη στους ξενιτεμένους που δεν είναι και λίγοι….
Όπως όλοι γνωρίζουμε η Οιχαλία χρόνια τώρα κατέχει πανελλαδικά το μεγαλύτερο ποσοστό ατόμων που έχουν εγκαταλείψει τα πάτρια εδάφη λαμβάνοντας το δρόμο της ξενιτιάς αναζητώντας εκεί μια καλύτερη τύχη.
Στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Οιχαλίας απήγγειλε ποιήματα, τραγούδησε και χόρεψε τραγούδια της ξενιτιάς.
Οι μικροί ταλαντούχοι μουσικοί Οιχαλίας και περιχώρων υπό την καθοδήγηση των μουσικών Θέμη Ζαχαράκη και Ευάγγελου Λαγού κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα ονειρικό ταξίδι στον κόσμο της μελωδίας.
Οι καθηγητές μουσικής εμφανώς συγκλονισμένοι δεν ξέχασαν τον συνάδελφό τους Θανάση Χονδρό που έφυγε τόσο άδικα βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την κοινωνία των Τρικάλων, αφιερώνοντας ένα τραγούδι στην μνήμη του.
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Διευθυντής του Κ.Υ. Φαρκαδόνας κ. Ιωάννης Σακελλαρίου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας κ. Σωτήρης Σταμόπουλος και εκ του Δήμου Φαρκαδόνας η κ. Έλλη Λακιάρα, ο κ. Βαγγέλης Ζαφείρης, ο κ. Βασίλης Τσιάντος και ο κ. Δημήτρης Ρίζος.
Κύριο χαρακτηριστικό της βραδιάς και παρά τον μεγάλο αριθμό των προσκλήσεων αρκετοί φορείς και αιρετοί δεν παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό που επιμελήθηκε ο George Chalos:
















































































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons