Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Παρουσία έδωσε η Κρήνη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο που διεξήχθη στην Παραλία Κατερίνης.

Η μοναδική που ρίσκαρε να ασχοληθεί με την διαιτησία Πάλης από Τρίκαλα (Κρήνη) και κατάφερε να γίνει διεθνής διαιτητής είναι η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Πάλη Παυλίνα Γεωργίου.
Όπως κατέγραψε το  trikalanews  η μοναδική Τρικαλινή διεθνής διαιτητής κλήθηκε από την Ομοσπονδία Πάλης να διαιτητεύσει αγώνες του «beach wrestling».
Η διαιτητής, κατάγεται από την Κρήνη, με σπουδαιότερη διεθνής διάκριση την 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων.
Η κ. Παυλίνα Γεωργίου, απέδειξε την ικανότητα της στο να διαιτητεύει αγώνες Πάλης Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και εκτός από τα εγκωμιαστικά σχόλια των αθλητών προπονητών και συνοδών των ξένων αποστολών, κέρδισε την επιβράβευση τόσο του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Κώστα Θάνου όσο και του ανθρώπου που της δίδαξε τα μυστικά του αθλήματος τον Έλληνα Πρωταθλητή και Προπονητή της Σπύρο Αβράμη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Τρίκαλα με την μεγάλη παράδοση στο άθλημα και με τις δεκάδες διακρίσεις σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, δεν έχουν αναδείξει άλλον διαιτητή Πάλης και αυτό κάνει περισσότερο σημαντικό το επίτευγμα της κ. Γεωργίου η οποία μετά το τέλος των αγώνων δέχτηκε και τα συγχαρητήρια για το θάρρος της να ασχοληθεί με την διαιτησία και από πρώην συναθλητές της από τα Τρίκαλα που βρέθηκαν στην Παραλία Κατερίνης προκειμένου να απολαύσουν τους αγώνες.
















  



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons