Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ''ΒΙΓΛΑ'' ΣΤΗΝ ΚΡΗΝΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πυρκαγιά ξέσπασε αργά το απόγευμα στην Κρήνη Τρικάλων στο οικοσύστημα ''Βίγλα'' 
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων η φωτιά προήλθε από  εμπρησμό, αφού  ξέσπασε συγχρόνως από τρεις εστίες. Να τονίσουμε ότι στο χώρο της φωτιάς, που συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα με αμείωτη ένταση, βρίσκονται  πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο της Οιχαλίας και των Τρικάλων, αλλά το δύσβατο μέρος και οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή κάνουν την προσπάθεια της κατάσβεσης πολύ δύσκολη.
Ευχόμαστε να σταματήσουν γρήγορα οι άνεμοι και να μην καεί εξ ολοκλήρου το σημαντικό  αυτό οικοσύστημα καθώς είναι πνεύμονας οξυγόνου για ολόκληρη την περιοχή μας.




















ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ/ΤΟΥΣ  ΕΜΠΡΗΣΤΗ/ΤΕΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ/ΕΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ψυχασθένεια μπορεί να χαρακτηρίσει όποιος/όποιοι το έκαναν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.
ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons