Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΕ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Με συντριπτική πλειοψηφία αναδείχτηκε το νέο Προεδρείο του Δήμου Φαρκαδόνας.
 Τη συνεδρίαση συγκάλεσε το δικό μας κορίτσι, η  πλειοψηφούσα δημοτική σύμβουλος, Ελένη Μπότη-Στεργίου....απουσίαζε ο πρώην Δήμαρχος Φαρκαδόνας και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Οικονόμου.
dsfarkadonas
Υπερψηφίστηκε  24 ψήφους υπέρ 1 λευκό η πρόταση του Δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη όπου πρότεινε τον Δημοτικό Σύμβουλο Ηλία Καραμάνο για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας.
dsfarkadonas karamanos
Στην θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας εκλέχθηκε από πλευράς της μείζονος Αντιπολίτευσης ο Χρήστος Φιλιππίδης και αυτός με 24 ψήφους υπέρ και 1 λευκό.
Γενικός γραμματέας εκλέχτηκε ο Κώστας Κοσμάς,από την παράταξη Μεριβάκη καθώς δεν υπήρξε πρόταση από την ελάσσονα αντιπολίτευση
dsfarkadonast
Στην Οικονομική Επιτροπή με Πρόεδρο τον κ. Μεριβάκη, τα υπόλοιπα 4 Μέλη της πλειοψηφίας θα είναι οι  Ιωάννης Αναγνώστου (24), Κων/νος Τσιακάρας (23), Κων/νος Κοκκινίδης (22) και Ιωάννης Μέμηλας (21) και τα 2 Μέλη της Αντιπολίτευσης, οι Κίμων Χαλβατζάς (22), Ιωάννης Γεωργολόπουλος (22), ενώ δεν εκλέχθηκε ο Απόστολος Θωμόπουλος.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με Πρόεδρο τον κ. Μεριβάκη τα Μέλη της πλειοψηφίας που εκλέχτηκαν είναι οι Βασίλειος Αγγέλης, Δημήτριος Χαλκιάς, Ιωάννης Μέμηλας και Γεώργιος Πάσχος και από πλευράς αντιπολίτευσης οι Γεώργιος Μακρής και Χρήστος Φιλιππίδης, ενώ δεν εκλέχτηκε ο Απόστολος Θωμόπουλος.
dsfarkadonas1
dsfarkadonas3
dsfarkadonas2
http://dimos-oixalias.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons