Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Με διάθεση και πολλούς στόχους ο Tάκης Αναγνώστου

Με διάθεση και πολλούς στόχους ο Tάκης Αναγνώστου
Ο νέος Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κρήνης κ. Δημήτρης Αναγνώστου
Ο νέος πρόεδρος Κρήνης δηλώνει πανέτοιμος να ασχοληθεί με τα προβλήματα του χωριού και να προσπαθήσει για την ανάδειξή του
Καθόλα έτοιμος δηλώνει ο νέος πρόεδρος του δ.δ. Κρήνης της Δημοτικής Ενότητας Οιχαλίας του Δήμου Φαρκαδόνας Δημήτρης Αναγνώστου για την ανάληψη της προεδρίας του χωριού από την ερχόμενη Δευτέρα.
Ο Δημήτρης Αναγνώστου, γνωστός στην ευρύτερη περιοχή Φαρκαδόνας, από την πορεία του στα αθλητικά δρώμενα του χωριού, μιας και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της Αθλητικής Ομάδας «Μαύροι Αετοί» Κρήνης, εκλέχτηκε πρόεδρος της τοπικής κοινότητας με το συνδυασμό του νέου δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη.
Για την ιστορία είχαν προηγηθεί δυο αποτυχημένες προσπάθειες στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2002 και του 2006 με το συνδυασμό του Θανάση Ζιώγκου.
Αυτή τη φορά, η τρίτη... ήταν και η τυχερή για τον Δημήτρη Αναγνώστου που διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής του.
Ο νέος πρόεδρος της Κρήνης θέτει σειρά στόχων για τα επόμενα χρόνια. Θεωρεί ότι με τη διάθεση και την αγάπη για τον όμορφο αυτό τόπο της Κρήνης και φυσικά την συνεργασία με το σύνολο των συγχωριανών του και της νέας δημοτικής Αρχής θα επιτευχθούν πολλά πράγματα που θα αλλάξουν προς το καλύτερο το χωριό.
Μέσα στους στόχους του είναι η ανάπτυξη πρωτοβουλιών που θα συμβάλουν στην ανάδειξη του χωριού και των μνημείων της Κρήνης. Εξάλλου η Κρήνη διαθέτει πολλά ιστορικά μνημεία τα οποία μπορούν να προσελκύσουν επισκέπτες από την γύρω περιοχή και ευρύτερα. Σ' αυτά συμπεριλαμβάνονται ο Βυζαντινός Ναός του Αγίου Νικολάου, ο αρχαίος Νερόμυλος, η παλιά βρύση, ο Ιερός Ναός της Αγίας Αικατερίνης που προσελκύει πλήθος πιστών κάθε χρόνο.
Μέσα στους στόχους η διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομίας, η στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης αλλά και η στήριξη των κατοίκων του χωριού αγροκτηνοτρόφων και νέων για να παραμείνουν στο χωριό.
Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο πρόεδρο και επίτευξη όλων των στόχων του που βάζει για την νέα πενταετία.
Άλκηστης Αδάμ OichaliaNews

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KALI ARXEI PROEDRE TA PANTA NA SOU ERTHOUN OPOS TA ONEIREVESE

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons