Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

32ος ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΡΗΝΗΣ!

Ο Μαραθώνιος Αθηνών δεν αποτελεί μόνο ένα αθλητικό και κοινωνικό γεγονός διεθνούς φήμης. Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι είναι η γέφυρα που ενώνει την ιστορία με το θρύλο και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και το μεγαλείο της ψυχής.
 Αποτελεί μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης (στοιχεία που δυστυχώς εκλείπουν στις μέρες μας). 35 Χιλιάδες δρομείς, Έλληνες και μη, έλαβαν και φέτος μέρος στον 32ο  Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών.
 Ανάμεσά τους και ένας δικός μας άνθρωπος. Ο λόγος για τον εξαιρετικό φίλο  Νίκο Φιλίππου, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο σπουδαίο κοινωνικό γεγονός. Ο ίδιος συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά προσπαθώντας να βάλει και αυτός το δικό του προσωπικό λιθαράκι σε αυτό που σήμερα θα ονομάζαμε κοινωνική ευαισθησία.
 Συγχαίρουμε θερμά το Νίκο Φιλίππου και όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έλαβαν μέρος στον 32ο   Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών για φιλανθρωπικό σκοπό.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά το χρόνο και τη διαδρομή που ακολούθησε ο Κρηνιώτης Μαραθωνοδρόμος. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ανδρέα Τσίντζηρα για το φωτογραφικό υλικό που ευγενικά μας παραχώρησε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons