Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

«Η ΦΑΤΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» - ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ

Την υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου ετοιμάζει ο Δήμος Φαρκαδόνας

Ο λόγος για τη «Ζωντανή Φάτνη» η οποία θα λειτουργήσει από τις αρχές Δεκέμβρη έως τα μέσα του Γενάρη, με στόχο να δώσει ένα διαφορετικό γιορτινό-ζεστό χρώμα στο κέντρου του Δήμου τις ημέρες των φετινών Χριστουγέννων.
 Η κίνηση αυτή υπολογίζεται πως θα προσελκύσει στην περιοχή μας χιλιάδες κόσμο από διάφορες περιοχές της χώρας, καθώς οι περισσότεροι επισκέπτες του «Μύλου των Ξωτικών» αναμένεται πριν φτάσουν στα Τρίκαλα να επισκέπτονται και τη Φαρκαδόνα.
 «Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα θεσμό για τον Δήμο Φαρκαδόνας» τόνισε ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ.Μεριβάκης παρουσιάζοντας με τον υπεύθυνο του e-trikala κ. Ράπτη το πρότζεκτ στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου «Ένα θεσμό που θα προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες στην περιοχή μας, ενισχύοντας και τονώνοντας παράλληλα την τοπική μας αγορά σημείωσε ο κ. Μεριβάκης»
 Από τις αρχές Δεκεμβρίου και έως τις 6 Ιανουαρίου λοιπόν, η πλατεία της Φαρκαδόνας θα γίνει ένας μικρός, ζεστός,  παραμυθένιος εορταστικός χώρος και για πρώτη φορά θα υπάρξει ζωντανή φάτνη, που θα αποτελείται από ανθρώπους και ζώα!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ... ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ....
70.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons