Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ''ΖΩΝΤΑΝΗ ΦΑΤΝΗ'' ΤΗΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ


Το τσουχτερό κρύο δε πτόησε τους εκατοντάδες επισκέπτες οι οποίοι ήρθαν και σήμερα στη Φαρκαδόνα για να ζήσουν τη μαγεία της «Ζωντανής Φάτνης». Οι επισκέπτες οι οποίοι ήρθαν από διάφορες περιοχές της χώρας, εντυπωσιάστηκαν από την αναπαράσταση της «Θείας Γέννησης» και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για αυτή την πρωτότυπη πρωτοβουλία του Δήμου Φαρκαδόνας.
Το σημερινό πρόγραμμα εκτός από την αναπαράσταση της «Θείας Γέννησης» είχε και πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το μεσημέρι με παραδοσιακή μουσική με κανονάκι και συνεχίστηκαν νωρίς το απόγευμα με το διαδραστικό εργαστήρι της σβουρίτσας, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές και καρτούλες.
 Στη συνέχεια είχαμε την εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Κρήνης που με το παιδικό και το εφηβικό του τμήμα χόρεψε Χριστουγεννιάτικους χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.
Τη βραδιά έκλεισε το νεανικό συγκρότημα «Blue2Black» που πρόσφερε στο κοινό που απολαυστικές ροκ, ποπ και έντεχνες ερμηνείες.
Η «Ζωντανή Φάτνη» κερδίζει τις εντυπώσεις και έρχεται να καθιερωθεί ως μια παράλληλη δράση του «Μύλου των Ξωτικών»... Ακολουθήστε το φωτεινό αστέρι που φαίνεται από παντού…. και θα συναντήσετε την ζωντανή φάτνη…. στη Φαρκαδόνα.

 Η αναπαράσταση της γέννησης γίνεται τις εξής ώρες: 10:30, 11:30, 12:30 και το απόγευμα 17:30. 18:30, 19:30. *Για οργανωμένες επισκέψεις (Συλλόγων, Σχολείων κ.ά.) υπάρχει δυνατότητα επανάληψης της θεατρικής αναπαράστασης κατόπιν συνεννοήσεως στα τηλέφωνα 6986652425 / 2431038890.
































































































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons