Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΛΙΟΥΤΑ ΕΠΕΦΥΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ


Θα στείλουμε στη βουλή έναν δικό μας άνθρωπο: στις 25 Ιανουαρίου ψηφίζουμε τον συνδημότη μας Θανάση Λιούτα!". Είναι το κοινό μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας, οι οποίοι επεφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στον υποψήφιο βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ.
Η περιοδεία άρχισε το πρωί από την έδρα του Ο.Τ.Α., τη Φαρκαδόνα. Εκεί, ο Θ. Λιούτας, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αθ. Μεριβάκη -ο οποίος "έβγαλε" μαζί του όλο το πρωινό πρόγραμμα-, καθώς και δημοτικούς συμβούλους της περιοχής, περιόδευσε στην λαϊκή αγορά.
Ο κ. Λιούτας δεν… προλάβαινε να σφίγγει χέρια, ενώ χαιρετήθηκε και φωτογραφήθηκε με δύο αντιδημάρχους, τους Κώστα Κοσμά και Γιώργο Μακρυνιώτη. Εκείνο που καταδείχθηκε κατά τις επισκέψεις του σε χώρους μαζικής εστίασης και καταστήματα είναι ότι "η νεολαία στηρίζει Θ. Λιούτα" και "τα γηρατειά στηρίζουν Θ. Λιούτα για σιγουριά!".
Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. αντήλλαξε θερμή χειραψία με τον Κώστα Βράντζα, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Σ.Τ. και κουβέντιασε με "γαλάζια" στελέχη της περιοχής: τον Βασίλη Αγγέλη, τον Θανάση Παπανικολάου βετεράνο συνδικαλιστή του Κ.Α.Τ. και άλλους.
Ακολούθως, μετέβη διαδοχικά σε Κεραμίδι, Πηνειάδα, Ζάρκο, Παναγίτσα, Γριζάνο. "Θα σε στηρίξουμε ανοιχτά… Νέους σαν κι εσένα θέλουμε… Τουλάχιστον, είμαστε σίγουροι ότι εσύ Θανάση θα μας προσέξεις!", του έλεγαν οι συνδημότες του βέβαιοι για την πανηγυρική εκλογή του στις 25 Ιανουαρίου 2015. Ο ίδιος, διατηρεί χαμηλούς τους τόνους τονίζοντας ότι «η δύναμη βρίσκεται στα χέρια του λαού».

Αργά το μεσημέρι, ο κ. Λιούτας γευμάτισε στους Γεωργανάδες, παρόντων, μεταξύ άλλων, των Αθ. Μεριβάκη και Βάιου Λόη, πρώην προέδρου -επί 10ετία- του χωριού.
Νωρίς το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφτηκε την Κρήνη όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του χωριού με τους οποίους συζήτησε για αρκετή ώρα, ακούγοντας προσεκτικά τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.
Σε Café της Κρήνης ο κ. Λιούτας συνάντησε  τον Δήμαρχο κ. Θανάση Μεριβάκη καθώς και  τον Αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Ζαφείρη ή αλλιώς «Ράμπο»

 Αμέσως μετά επισκέφτηκε το Αχλαδοχώρι (εκεί είδε και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Βασίλη Κουτσοδήμο), το Διάσελλο (κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μιχαήλ Τσόγκα, τον επικεφαλής του εκεί Συνεταιρισμού Ευθύμιο Μακρή, τον γνωστό αγροτοσυνδικαλιστή Σάκη Καλύβα και κομματικά στελέχη της Ν.Δ.). Στο Διάσελλο συζήτησε με κτηνοτρόφους της περιοχής τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οποίοι του ζήτησαν οι επιδοτήσεις να πηγαίνουν σε αγρότες και κτηνοτρόφους που παράγουν πραγματικά για να μπορούν να μείνουν στα χωριά τους.  Αμέσως μετά επισκέφθηκε τους Γεωργανάδες (ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ευάγγελος Ζιώγκος και ο τ. πρόεδρος της Ε.Α.Σ.Τ. Γιώργος Μιχαήλ του είχαν ετοιμάσει θερμότατη υποδοχή) και τον Κλοκωτό.
Από παντού έρχονταν η διαβεβαίωση πως «εδώ (στον Δήμο Φαρκαδόνας, δηλαδή) θα είσαι ο πρώτος Βουλευτής! Θέλουμε να βγει κι ένας από ’δω, από τα μέρη μας. Συνδημότης μας…».
Συγχρόνως, κατάφερε να αποσπάσει την υπόσχεση του κ. Μεριβάκη ότι «το αργότερο σε δύο – τρεις μήνες το δίκτυο ύδρευσης της έδρας του Ο.Τ.Α. θα έχει συνδεθεί με τους Γεωργανάδες και τον Κλοκωτό έτσι ώστε να εξαλειφθεί το πρόβλημα που σχετίζεται με τις μεγάλες ποσότητες μαγγανίου στο πόσιμο νερό».

Τέλος ο  Θανάσης Λιούτας επισκέφθηκε την Παναγίτσα όπου έγινε δεκτός από φίλους της περιοχής. 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons