Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΛΙΟΥΤΑ

Φίλοι από τα παλιά αλλά και νέοι φίλοι πλαισιώνουν τον προεκλογικό αγώνα του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Λιούτα. Οι ανθρώπινες επαφές που επιδιώκει κατά τις επισκέψεις του σε κάθε γωνιά του Νομού βρίσκουν ανταπόκριση στους συμπολίτες του οι οποίοι θέλουν να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν από καρδιάς, καλή επιτυχία. Κι αυτό γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος που το αξίζει. Ένας αυτοδημιούργητος επαγγελματίας ο οποίος δίνει το δικό του αγώνα για να εκπροσωπήσει αυθεντικά τους συμπολίτες του.

Στη λαϊκή αγορά της Οιχαλίας, όπου μίλησε με παραγωγούς και πολίτες της περιοχής, στην Αγρελιά, το Λιόπρασο, το Ελληνόκαστρο, τον Πλάτανο, το Ρίζωμα, την Ράξα, το Αρδάνι και το δημαρχείο της Φαρκαδόνας, στην Πυροσβεστική Υπρηεσία, στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου βρέθηκε τις τελευταίες μέρες και ώρες, βρήκε  φίλους έτοιμους να στηρίξουν τον αγώνα του ο οποίος έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο και τις ανάγκες τους. 





  




Κοντά στους Αστυνομικούς και στους Πυροσβέστες ο Θανάσης Λιούτας


 Θερμής υποδοχής έτυχε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας στην Αστυνομική Διεύθυνση και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, ο κ. Λιούτας συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Αθανάσιο Γραβάνη, με στελέχη, καθώς και αστυνομικούς υπαλλήλους τους οποίους και συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελούν.  Δήλωσε ενεργός συμπαραστάτης στο έργο τους και υποστηρικτής των δίκαιων αιτημάτων των Ενώσεών τους.
Αμέσως μετά, ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή της, Πύραρχο κ. Αντώνη Σπανό και Πυροσβέστες που τον υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη. Ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων τους συνεχάρη για το έργο τους και τους ευχαρίστησε για την υποδοχή τους. 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons