Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΟΥΤΑΣ

Από τη Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας του Δήμου Φαρκαδόνας
άνοιξε τον κύκλο επισκέψεων ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ.  κ. Θανάσης Λιούτας τον οποίο υποδέχθηκε θερμά ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης με τον οποίο συνδέονται με στενούς δεσμούς φιλίας.
Ο κ. Λιούτας το μεσημέρι την Οιχαλία, όπου είχε συναντήσεις με φορείς, φίλους και κατοίκους της περιοχής.
Η επίσκεψη έγινε σε θερμό κλίμα μιας και ο υποψήφιος βουλευτής έλκει την καταγωγή του από το Δήμο Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα από την  Δημοτική Ενότητα Πελινναίων, με τους κατοίκους της Οιχαλίας και της ευρύτερης περιοχής να τρέφουν φιλικά αισθήματα προς το πρόσωπό του, γεγονός που αποδείχθηκε και στις πρόσφατες ευρωεκλογές στις ευρωεκλογές του Μαΐου όταν ο Δήμος Φαρκαδόνας στήριξε αποφασιστικά με τη ψήφο του τον κ. Λιούτα ο οποίος κατέγραψε μια μοναδική για υποψήφιο ευρωβουλευτή της περιφέρειας, επίδοση.
Κατά την επίσκεψη αναπτύχτηκε μια χαλαρή κουβέντα, ενώ στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στις πολιτικές εξελίξεις και στις επερχόμενες εκλογές.
Ο κ. Λιούτας αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα που φέρει αυτή η εκλογική αναμέτρηση, καθώς και στις προκλήσεις που ζητούν άμεσες απαντήσεις, με συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις.
Κατά την συζήτηση έδωσε έμφαση στις προοπτικές ανάπτυξης και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, ενώ επεκτείνοντας το διάλογο με το δήμαρχο Φαρκαδόνας και άλλους θεσμικούς παράγοντες του Δήμου αντάλλαξε απόψεις για τις σημαντικές δυνατότητες, στην κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης και της οικονομικής προοπτικής.
Αμέσως, μετά ο κ. Λιούτας συνοδευόμενος από τον κ. Μεριβάκη επισκέφθηκε το Γριζάνο όπου επίσης, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με φίλους του για προβλήματα που απασχολούν την περιοχή αλλά και για τις δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη τόσο της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, τομείς που ο ίδιος εξειδικεύεται ως γεωπόνος και παραγωγός.



TRIKALAVOICE, OICHLIANEWS



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons