Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ''ΠΟΤΑΜΙ''

Έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο Ν. Τρικάλων με το Ποτάμι – κίνημα για τη δικαιοσύνη, την εργασία, την παιδεία, για την προώθηση μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα μας για τον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας και της εθνικής οικονομίας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τη χώρα χωρίς να γκρεμίσουμε τίποτα και να ενθαρρύνουμε την ενεργοποίηση άξιων πολιτών στην πολιτική και τη συμμετοχή τους στη διοίκηση της χώρας. Ανθρώπους της κοινής λογικής και του διαλόγου, μακριά από εξτρεμισμούς και κάθε είδους ακρότητες. Ανθρώπους της εργασίας που αφήνουν καθημερινά το αποτύπωμά τους. Ανθρώπους θυμωμένους που θέλουν να διοχετεύσουν το θυμό τους δημιουργικά. Κατεβαίνω για πρώτη φορά στις πιο κρίσιμες εκλογές μετά τη μεταπολίτευση, χωρίς κομματικό παρελθόν. Η ενασχόλησή μου με το χώρο των επιχειρήσεων αλλά και της εκπαίδευσης με βοήθησαν να γνωρίσω την κρισιμότητα των προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας, τα αδιέξοδα των νέων ανθρώπων και την προσπάθεια των επιχειρήσεων να παραμείνουν ζωντανές μέσα σ’ ένα αρνητικό οικονομικό κλίμα. Πιστεύω ότι έχω τον ενθουσιασμό, τη διάθεση αλλά και τη γνώση για την αποκατάσταση της κοινωνικής και οικονομικής σταθερότητας της χώρας που τόσο πολύ έχει ανάγκη στη σημερινή συγκυρία, θέτοντας τις βάσεις για την παραγωγική αναδιάρθρωση, την κοινωνική δικαιοσύνη και την εξωστρέφεια.

Σύντομο  βιογραφικό Τζίκα Ιωάννη
Ο Γιάννης Τζίκας γεννήθηκε στα  Τρίκαλα  το 1971. Μεγάλωσε  στη  συνοικία του  Αγίου  Κωνσταντίνου  και  αποφοίτησε από το 2O Λύκειο  Τρικάλων. Σπούδασε Χημεία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών παίρνοντας ειδίκευση στη  Βιομηχανική  Χημεία και στον  τομέα  της  Οινολογίας. Από το 2001 μέχρι  σήμερα  εργάζεται ως Τεχνικός Ασφαλείας, Σύμβουλος Διαχείρισης Συστημάτων  Ποιότητας  σε  πολλές  επιχειρήσεις  της  χώρας  μας  στο  δημόσιο  και  ιδιωτικό  τομέα. Από  το  2012  μέχρι και σήμερα  είναι  Διευθυντής  Σπουδών  στο  Κέντρο  Επαγγελματικής  Κατάρτισης  «ΡΟΗ»  στη  Θεσσαλία  και  πιστοποιημένος συνεργάτης  του  Ε.Φ.Ε.Τ.  Είναι  συνιδρυτής  της  εταιρείας  M.B.S. (Model  Business  Solutions) στα  Τρίκαλα, η  οποία  δραστηριοποιήθηκε  στη  δημιουργία, μελέτη, ανάπτυξη και κατάθεση επενδυτικών επιχειρησιακών  προγραμμάτων.
Έχει  ενεργή  εθελοντική  δράση  από  τα  μικρά  του  χρόνια  και  την  περίοδο  που  διανύουμε  διδάσκει  στα  σχολεία  Δεύτερης  Ευκαιρίας   των  Φυλακών   Τρικάλων .  Είναι  μέλος  της  Ένωσης  Ελλήνων  Χημικών  και  πιστοποιημένος  εκπαιδευτής  ενηλίκων  του  Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Είναι  παντρεμένος  με  τη   Μαρίνα  Ντάσκα  , πτυχιούχο  Φιλολογίας, καθηγήτρια  ειδικής  αγωγής   και  έχει  δύο  παιδιά, το  Στέφανο  και  την  Αικατερίνα.

Πολιτικό  σκεπτικό
Έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο Ν. Τρικάλων με το Ποτάμι - κίνημα για τη δικαιοσύνη, την εργασία, την παιδεία, για την προώθηση μεταρρυθμίσεων  που έχει ανάγκη η χώρα μας για τον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας και της εθνικής οικονομίας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τη χώρα χωρίς να γκρεμίσουμε τίποτα και να ενθαρρύνουμε την ενεργοποίηση άξιων πολιτών στην πολιτική και τη συμμετοχή τους στη διοίκηση  της χώρας. Ανθρώπους της κοινής λογικής και του διαλόγου, μακριά από εξτρεμισμούς και κάθε είδους ακρότητες. Ανθρώπους της εργασίας που αφήνουν καθημερινά το αποτύπωμά τους. Ανθρώπους θυμωμένους που θέλουν να διοχετεύσουν το θυμό τους δημιουργικά.
Κατεβαίνω για πρώτη φορά στις πιο κρίσιμες εκλογές μετά τη μεταπολίτευση, χωρίς κομματικό παρελθόν. Η ενασχόλησή μου με το χώρο των επιχειρήσεων αλλά και της εκπαίδευσης με βοήθησαν να γνωρίσω την κρισιμότητα των προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας, τα αδιέξοδα των νέων ανθρώπων και την προσπάθεια των επιχειρήσεων να παραμείνουν ζωντανές μέσα σ’ ένα αρνητικό οικονομικό κλίμα.
Πιστεύω ότι έχω τον ενθουσιασμό, τη διάθεση αλλά και τη γνώση για την αποκατάσταση της κοινωνικής και οικονομικής σταθερότητας της χώρας που τόσο πολύ έχει ανάγκη στη σημερινή συγκυρία, θέτοντας τις βάσεις για την παραγωγική αναδιάρθρωση, την κοινωνική δικαιοσύνη και την εξωστρέφεια.

Με τιμή
       Τζίκας Στ. Ιωάννης
Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ
Στην Εκλογική Περιφέρεια Τρικάλων
 Χημικός- Τεχνικός Ασφαλείας
Σύμβουλος  Διαχείρισης Συστημάτων Ποιότητας
Διευθυντής Σπουδών ΚΕΚ ΡΟΗ -ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Μέλος ΕΦΕΤ
 Email: i.tzikas@gmail.com      τηλ: 6976326991

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons