Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΚΑΣ

Την Κρήνη επισκέφτηκε το βράδυ της Κυριακής ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με το κίνημα του «Ποταμιού» κ. Γιάννης Τζίκας.
Ο υποψήφιος βουλευτής του «Ποταμιού» βρέθηκε κοντά σε δικούς του ανθρώπους που τον εκτιμούν ιδιαίτερα μιας και κατά το παρελθόν αποτέλεσε εκπαιδευτής πολλών κατοίκων της περιοχής  σε διεξαγωγή επιμορφωτικών σεμιναρίων.
Οι κάτοικοι της Κρήνης και δη οι νέοι τον υποδέχτηκαν με θέρμη δίνοντας την υπόσχεση ότι στις εθνικές εκλογές θα τον στηρίξουν μιας και αποτελεί ένα νέο άνθρωπο με όρεξη για προσφορά στην πατρίδα και στον τόπο του. Έναν άνθρωπο που στο πρόσωπο του βλέπουν τις αγωνίες τους, αναζητώντας διέξοδο από τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας.
Σε μια φιλική συγκέντρωση ο κ. Τζίκας πλαισιωμένος από τους νέους της Κρήνης αναφέρθηκε στους στόχους του σε περίπτωση που οι πολίτες αποφασίσουν με την ψήφο τους να τον στείλουν στην Βουλή για μια άξια εκπροσώπηση.
Μίλησε για την πολιτική πρόταση του «Ποταμιού» που δίνει προτεραιότητα στην σωτηρία της χώρας μέσα από κυβέρνηση η οποία θα απαρτίζεται από πολλούς πολιτικούς σχηματισμούς.
Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι το Ποτάμι είναι το κίνημα της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας, της ισότητας, της υγείας και της παιδείας, τομείς οι οποίοι έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα όλα αυτά τα χρόνια από τους "επαγγελματίες" πολιτικούς.






Γiάννης.Τζίκας. Υποψ.βουλευτής με "το Ποτάμι" στα Τρίκαλα ,Μιλά στο Δημήτρη Παπαγεωργίου απο την ΕΦΗΜΕΡΙΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons