Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

www.krinitrikalon.gr


Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά μετά τα αιτήματα και την παρότρυνση πολλών συνδημοτών μας που μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.
Το KriniTrikalonblogspot ανοίγει πανιά. Πανιά τα οποία μας κάνουν να επισημοποιήσουμε την όλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από 5 χρόνια. Η νέα προσπάθεια φέρει επίσημο όνομα πανελλαδικής κι όχι μόνο εμβέλειας. Φέρει την ονομασία www.krinitrikalon.gr.
Όλη αυτή η προσπάθεια η οποία έγινε με την ανιδιοτελή συνεισφορά του Dj Addie Valantis φέρει την υπογραφή όλων των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν. Των ανθρώπων που ενώσαμε τις φωνές της ενημέρωσης. Των ανθρώπων που θέλησαν να αναδείξουν τα γεγονότα που αφορούν την Κρήνη και ευρύτερα την περιοχή μας.
Ίσως όταν ξεκινούσαμε την προσπάθεια να μην είχαμε σκεφτεί ότι θα έφτανε η στιγμή να έρθουμε εδώ. Δεν είχαμε λογαριάσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου.
Η 1η Φεβρουαρίου θα είναι ημέρα σημαδιακή για τη σελίδα μας. Πλέον αναβαθμίζεται και γίνεται gr. Αναμφίβολα αυτό το γεγονός μας γεμίζει ευθύνες.
Μέσα από το προγραμματισμό και τους στόχους που θέσαμε και συνεχίζουμε με νέες ιδέες και προτάσεις, υποσχόμαστε πολύπλευρη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Για το site μας δεν θα μείνει μονάχα στα νέα του χωριού. Θα συνεχίσει ακάθεκτα παρουσιάζοντας τις ειδήσεις και τις εκδηλώσεις του συνόλου του Δήμου Φαρκαδόνας.
Με σεβασμό στο πολίτη, τον αιρετό, το φορέα, με αξιοπρέπεια, με τη δική μας πένα που θα φέρει υπογραφή και δεν θα κρύβεται πίσω από αφανή πρόσωπα.
Γιατί εμείς έτσι μάθαμε να λειτουργούμε και να δουλεύουμε. Πετύχαμε πολλά κι είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε περισσότερα.
Είμαστε εδώ δυνατοί και όρθιοι.
Είμαστε εδώ με το νέο www.krinitrikalon.gr
Ακολουθείστε μας και θα δείτε την διαφορά.
Σας ευχαριστούμε
Με εκτίμηση
Η συντακτική ομάδα

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons